Windows 10 Tarayıcılarda Takılma Sorunu

Makaleler
11
Yer
Denizli
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Hangi tarayıcı olursa olsun fark etmiyor, bir siteye girdiğimde mesela "Facebook, YouTube" bir bağlantıya tıkladığımda olsun veya sadece sayfayı aşağı çekerken olsun yaklaşık 3 saniyeliğine bilgisayar donuyor. Bu konuyu açarken bile, yazı yazarken 3-4 kere dondu bilgisayar. Sadece tarayıcılarda yapıyor bunu.

İşin garip tarafı temizlik falen yaptım düzelmemişti en son çare işletim sistemini yeniden kurayım demiştim. Bugün format attım ancak nafile. Sorun hala devam ediyor.

Sorun şöyle ortaya çıktı. Veritabanı öğrencisiyim, "Wamp" kullanıyoruz. Bilgisayarıma yükledim bende kullanmak için, sonra tarayıcılarda donmaya başladı. Sonra kaldırdım düzelmedi, bir dünya temizlik falan yaptım yine düzelmedi. Temiz format attım yine düzelmedi, gerçekten ne yapacağım aklıma bir şey gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilgisayarda tarayıcıları açmadığım sürece donma olmuyor. Şu an bilgisayarda tek yapabildiğim oyun oynamak. Bu sorunu çözmem lazım. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

Arkadaşlar sorunum maalesef devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…