csrx Hectopat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 126 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2019 #1 Merhabalar, bugün ilk defa fark ettim. Sağ alt köşede tarihi yazan yerin üzerine geldiğimde çıkan tarih yazısı kırmızı renkte. Bunun sebebi nedir ve bunu nasıl düzeltirim? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, bugün ilk defa fark ettim. Sağ alt köşede tarihi yazan yerin üzerine geldiğimde çıkan tarih yazısı kırmızı renkte. Bunun sebebi nedir ve bunu nasıl düzeltirim? Şimdiden teşekkürler.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.327 Makaleler 26 Çözümler 529 29 Haziran 2019 #2 Bug oluşmuş olabilir. Reset atıp, tekrardan kontrol edin. Güncellemeleri yapın.
csrx Hectopat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 126 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2019 #3 Emir M. dedi: Bug oluşmuş olabilir. Reset atıp, tekrardan kontrol edin. Güncellemeleri yapın. Genişletmek için tıkla... Neye reset atacağımı anlayamadım ?
Emir M. dedi: Bug oluşmuş olabilir. Reset atıp, tekrardan kontrol edin. Güncellemeleri yapın. Genişletmek için tıkla... Neye reset atacağımı anlayamadım ?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.566 Makaleler 1 Çözümler 38 29 Haziran 2019 #4 csrx dedi: Neye reset atacağımı anlayamadım ? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın demeye çalıştı arkadaş. Yüksek karşıtlık modu açık kalmış olabilir.
csrx dedi: Neye reset atacağımı anlayamadım ? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın demeye çalıştı arkadaş. Yüksek karşıtlık modu açık kalmış olabilir.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.327 Makaleler 26 Çözümler 529 29 Haziran 2019 #5 csrx dedi: Neye reset atacağımı anlayamadım ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın, güncellemeleri tam yükleyin.
csrx dedi: Neye reset atacağımı anlayamadım ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın, güncellemeleri tam yükleyin.
csrx Hectopat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 126 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2019 #6 Emir M. dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın, güncellemeleri tam yükleyin. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile kötü amaçlı bir yazılımı silip yeniden başlattım, düzeldi. Fakat yeniden başlatmam mı düzeltti, o yazılımı silmem mi bilemedim.
Emir M. dedi: Bilgisayarı yeniden başlatın, güncellemeleri tam yükleyin. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile kötü amaçlı bir yazılımı silip yeniden başlattım, düzeldi. Fakat yeniden başlatmam mı düzeltti, o yazılımı silmem mi bilemedim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.327 Makaleler 26 Çözümler 529 29 Haziran 2019 #7 csrx dedi: Malwarebytes ile kötü amaçlı bir yazılımı silip yeniden başlattım, düzeldi. Fakat yeniden başlatmam mı düzeltti, o yazılımı silmem mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Virüsün bunu yapacağını pek sanmam. Yazılımsal sorun oluşmuştur, yeniden başlatınca düzelmiştir.
csrx dedi: Malwarebytes ile kötü amaçlı bir yazılımı silip yeniden başlattım, düzeldi. Fakat yeniden başlatmam mı düzeltti, o yazılımı silmem mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Virüsün bunu yapacağını pek sanmam. Yazılımsal sorun oluşmuştur, yeniden başlatınca düzelmiştir.