Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #41 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bilgisayarlarına gerçekten kuranlar memnun mu? Ekran kartı sürücüsünde sorun yaşayanlar falan var mı? Sanal makineye kurdum ve çok beğendim. Yarın gerçeğe kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... GT630 kullanıyorum. Herhangibi sorun oluşmadı. 8.1 sürücüleri, 10'da sorunsuz çalışmakta. (Şu ana kadar denediklerim.)
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Bilgisayarlarına gerçekten kuranlar memnun mu? Ekran kartı sürücüsünde sorun yaşayanlar falan var mı? Sanal makineye kurdum ve çok beğendim. Yarın gerçeğe kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... GT630 kullanıyorum. Herhangibi sorun oluşmadı. 8.1 sürücüleri, 10'da sorunsuz çalışmakta. (Şu ana kadar denediklerim.)
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #42 Bende kurdum herhangi bir sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim. Şimdi FIFA 15 deneyeceğim.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #43 Peki HD4000 falan kullanan var mı? Onun sürücüleri sorunsuz kuruluyor mu?
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #44 FIFA 15'de sorunsuz çalışıyor.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 2 Ekim 2014 #45 Bana göre çok gereksiz olmuş. Yani eski Windowslar gibi değil. Eskiden yeni bir Windows çıkınca çok şey değiştirilirdi. Şu anki sürümde ise Task View, Start Menu dışında pek bir yeniliğe rastlamadım. Var yine ufak tefek ama, işte. Windows 8.2 diye çıksaymış bence daha çok ilgi görürmüş. Umarım bu olay Technical Preview ile ilgilidir.
Bana göre çok gereksiz olmuş. Yani eski Windowslar gibi değil. Eskiden yeni bir Windows çıkınca çok şey değiştirilirdi. Şu anki sürümde ise Task View, Start Menu dışında pek bir yeniliğe rastlamadım. Var yine ufak tefek ama, işte. Windows 8.2 diye çıksaymış bence daha çok ilgi görürmüş. Umarım bu olay Technical Preview ile ilgilidir.