Windows 10 Technical Preview SHA-1 Değerleri

2015'te çıkacakmış saçma sapan işler yapıyorlar. Microsoft Windows 9'u en geç 3 ay içinde çıkarsa daha iyi olurdu çok uzun bir süre testlerden geçecekmiş. Demekki Bill amca önlemini almakla çok geç kaldı. Daha önce 8 için aynı prosüdürü uygulasalardı böyle olmazdı.

Artık bu oldu Windows 10

Belli ki teknolojiden baya uzak kalmışım. Windows 9 ne ara çıktı da millet kullandı anlamadım gitti kardeş. Şimdi de Windows 10 çıkıyormuş. Acaba benim gözlerimde mi sorun var. Microsoft kamera şakası filan mı yapıyor acaba? Gece gece sinirlerim bozuldu arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 9 çıkmadı hiç Windows'un yeni sürümünün ismi 9 değil de 10 olacak. O yüzden kafan karışmasın.

Muhterem kardeşim ben orada espri ile karışık biraz sitem ettim açıkçası. İroniyi anlamanı beklerdim çünkü saçma sapan işler yapılıyor.

Muhterem kardeşim ben orda espri ile karışık biraz stem ettim açıkcası. İroniyi anlamanı beklerdim çünki saçma sapan işler yapılıyor.
Kardeş yazım kuralı çok resmi olunca ironi felan kalmıyor. Haklısın bende saçma buldum ama Windows 8.1 i sanırım 8+1 olarak gösteriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…