Windows 10 Tek Seferlik Ürün Anahtarı

Alltair

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım ve bugün işletim sistemimi kurdum. Fakat Windows etkinleştirilmesi gerekiyor ve benim aklıma Hepsiburada gibi sitelerde satılan tek seferlik orijinal ürün anahtarı geldi. Öğrenciyim ve fiyat bakımından bütçemi zorlamayacak gibi duruyor fakat bu legal midir ?

Legal ise güvenilir bir alışveriş yapabilmem için öneride bulunur musunuz rica etsem ?

Şimdiden teşekkürler.

Durmaplay'den almak üzereyim şuan emin miyiz güvenilir olduğuna acaba? Mail olarak mı atacaklar bana ürün anahtarını bilginiz var mı? Param giderse zor duruma gireceğim açıkçası öğrenciyim.
Site güvenilir, birçok kişi buradan alıyor Windows 10 ürün anahtarını. Mail atarlar muhtemelen.

DurmaPlay'deki satış sayfasında key format atılırsa tekrar kullanılamaz yazıyor. Bu mantıksız değil mi aynı anakartta tekrar çalışmıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
DurmaPlay'deki satış sayfasında key format atılırsa tekrar kullanılamaz yazıyor. Bu mantıksız değil mi aynı anakartta tekrar çalışmıyor mu?
Siz ona takılmayın, istediğiniz kadar format atabilirsiniz. PC'de Microsoft hesabı aktif olsun.

Legaldir. Microsoft hesabını bağladıktan sonra istediğiniz kadar format atabilirsiniz. Site zaten güvenilir. Sürümler arasında ucuz olanı tercih edin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı