ThisisPerfect Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, acaba Windows 10 önizlemesinde Türkçe dil desteği olacak mı? Kurmalı mıyız yani oyun internet vs. sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2014
Merhaba arkadaşlar, acaba Windows 10 önizlemesinde Türkçe dil desteği olacak mı? Kurmalı mıyız yani oyun internet vs. sıkıntı olur mu?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #2 Keşke çıksa da, isterse Çince olsa. Ben pek sorun çıkacağını sanmıyorum, ilk önce sanal makineye kuracağım, zaten pek kullandığım program, oynadığım oyun da yok. Sonrada gerçeğe kuracağım.
Keşke çıksa da, isterse Çince olsa. Ben pek sorun çıkacağını sanmıyorum, ilk önce sanal makineye kuracağım, zaten pek kullandığım program, oynadığım oyun da yok. Sonrada gerçeğe kuracağım.
ThisisPerfect Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #3 Büyük ihtimal sorunları geribildirim olarak yolluyacağız ? Cortanayı göremedim yalnız tanıtımda. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2014
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #4 Çıkmasına az kaldı galiba, gittikçe heyecanlanıyorum. Windows 10 Önizleme Sürümü Bugün Geliyor - Technopat
Çıkmasına az kaldı galiba, gittikçe heyecanlanıyorum. Windows 10 Önizleme Sürümü Bugün Geliyor - Technopat
ThisisPerfect Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #5 Türkçe yok hocam İngilizce kullanamam. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2014