kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ağustos 2021 #1 Merhabalar. Bilgisayarıma macOS teması kurmak istiyorum. Sizce bilgisayarımı yavaşlatır mı? Rainmeter bilgisayarımı yavaşlatıyordu. Bu da yavaşlatır mı?
Merhabalar. Bilgisayarıma macOS teması kurmak istiyorum. Sizce bilgisayarımı yavaşlatır mı? Rainmeter bilgisayarımı yavaşlatıyordu. Bu da yavaşlatır mı?
BuraksWinner Picopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #2 Muhtemelen evet
emretas006 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 638 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #3 kutkusencn dedi: Merhabalar. Bilgisayarıma macOS teması kurmak istiyorum. Sizce bilgisayarımı yavaşlatır mı? Rainmeter bilgisayarımı yavaşlatıyordu. Bu da yavaşlatır mı? Genişletmek için tıkla... Yavaşlatır.
kutkusencn dedi: Merhabalar. Bilgisayarıma macOS teması kurmak istiyorum. Sizce bilgisayarımı yavaşlatır mı? Rainmeter bilgisayarımı yavaşlatıyordu. Bu da yavaşlatır mı? Genişletmek için tıkla... Yavaşlatır.