Merhaba dostlar, ben düşük bir sistem kullanıcısıyım.
Dolayısıyla yıllardan beri Windows 7 kullanıyorum ve bunu değiştirmeye niyetim yok.
Zaten oynadığım oyunlar öyle basit şeyler desteklerinin bitmesi söz konusu değil.
Elimde olsa Windows 10 kuracağım görünüşü çok hoşuma gidiyor fakat sistem gereksinimleri karşılamıyor ve.
Ağır oyunlarla hiç işim olmadı eski kafa birisiyim. Bu yüzden sırf görünüşü yüzünden sistem dizmeye niyetim yok.
İnternet'te biraz araştırma yaptım Windows 10 temaları ile ilgili fakat istediğim şekilde değildi hiçbiri
Ve sisteme çok yük bindiren cinsten programlar.
Aradığım ve istediğim şey direkt Windows 10 görünümüne sahip bir Windows 7 ISO'su. Direkt olarak böyle kurmak istiyorum.
En ince ayrıntısına kadar Windows 10 gibi görünmeli (bilgisayar özellikleri ve "winver" komutu dahil) takıntılı birisiyim biraz
İnternet'te böyle bir şey aradım bulamadım yapay zekaya sordum o bile bulamadı. Aklıma buraya konu açmak geldi eğer aranızda.
Böyle bir ISO'ya sahip olan veya böyle bir ISO hazırlayabilecek olan bir babayiğit varsa konu altında veya özelden iletişime geçebilir.
Hazırlayabilecek olan birisi çıkarsa gerekirse makul bir fiyat karşılığında satın bile alabilirim o derece kafayı bozmuş durumdayım.
Hepinize iyi günler dilerim.