Windows 10 temalı Windows 7 nasıl bulunur?

942303

Yoctopat
Merhaba dostlar, ben düşük bir sistem kullanıcısıyım.
Dolayısıyla yıllardan beri Windows 7 kullanıyorum ve bunu değiştirmeye niyetim yok.
Zaten oynadığım oyunlar öyle basit şeyler desteklerinin bitmesi söz konusu değil.
Elimde olsa Windows 10 kuracağım görünüşü çok hoşuma gidiyor fakat sistem gereksinimleri karşılamıyor ve.
Ağır oyunlarla hiç işim olmadı eski kafa birisiyim. Bu yüzden sırf görünüşü yüzünden sistem dizmeye niyetim yok.
İnternet'te biraz araştırma yaptım Windows 10 temaları ile ilgili fakat istediğim şekilde değildi hiçbiri
Ve sisteme çok yük bindiren cinsten programlar.

Aradığım ve istediğim şey direkt Windows 10 görünümüne sahip bir Windows 7 ISO'su. Direkt olarak böyle kurmak istiyorum.
En ince ayrıntısına kadar Windows 10 gibi görünmeli (bilgisayar özellikleri ve "winver" komutu dahil) takıntılı birisiyim biraz
İnternet'te böyle bir şey aradım bulamadım yapay zekaya sordum o bile bulamadı. Aklıma buraya konu açmak geldi eğer aranızda.
Böyle bir ISO'ya sahip olan veya böyle bir ISO hazırlayabilecek olan bir babayiğit varsa konu altında veya özelden iletişime geçebilir.
Hazırlayabilecek olan birisi çıkarsa gerekirse makul bir fiyat karşılığında satın bile alabilirim o derece kafayı bozmuş durumdayım.

Hepinize iyi günler dilerim.

En ince ayrıntısına kadar Windows 10 gibi görünmeli (bilgisayar özellikleri ve "winver" komutu dahil) takıntılı birisiyim biraz
Sadece başlat çubuğu ve menüsü görünümü istiyorsanız anlaşılabilir ama
Ayarlara girdikten sonra dahi W10 gibi görünmesini istiyorsanız..
İstediğiniz şey bildiğin W10 kurmak demek.

Windows 7'ye benzer Windows 10: Renuion 7

Hafif ve stabil Windows 10 LTSC

.iso dosyalarını düzenlemenize olanak sağlayacak yazılım: NTLite

Bu dediklerim sizin isteklerinizi yarım yarım karşılıyor, fakat tam istediğiniz olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem özellikleri yazmaya değmeyecek kadar düşük. Bu yüzden Windows 7 kullanıyorum hala. Söylediğiniz tarzda Windows 10 ISO'ları denedim fakat hem ağır geldi hemde driver konusunda sıkıntı yaşattı. Teşekkür ederim öneriniz için.

Sadece başlat çubuğu ve menüsü görünümü istiyorsanız anlaşılabilir ama
Ayarlara girdikten sonra dahi W10 gibi görünmesini istiyorsanız..
İstediğiniz şey bildiğin W10 kurmak demek.
Evet zaten dediğim gibi biraz fanteziye kaçan bir istek. Başlat çubuğu ve menüsünü değiştiren tema programlarını kullandım çok yavaşlattı bilgisayarı ve istediğim gibi değildi. ''Olursa'' mentalitesiyle açtığım bir konu olmazsa zaten Windows 7 devam.

Bu videoyu ayrı atacaktım birleşmiş. Bu adam sizin istediğinizi yapıyor galiba.

Bunu denemiştim dediğiniz gibi hem istediklerimi karşılamıyor hemde çok yük bindirmişti. Yük bindirmese bile isteklerimği karşılamadığı için gene kullanmam zaten. Dediğim gibi olursa mentalitesiyle açtığım fantezi bir istekti. Olmazsa normal şekilde Wİndows 7'den devam.

Bu videoyu ayrı atacaktım birleşmiş. Bu adam sizin istediğinizi yapıyor galiba.

Ayrıca ben Windows 7'ye benzeyen Windows 10 değil, Windows 10'a benzeyen Windows 7 arıyorum

Pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…