U User_2021 Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Yapmayı denedim ama olmadı.
Çözüm 4 4 448762 25 Nisan 2021 Ne istediğinize bağlı tam olarak, sonuçta Windows özelleştirme için kısıtlı bir ortam ve birçok dağıtım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ne istediğinize bağlı tam olarak, sonuçta Windows özelleştirme için kısıtlı bir ortam ve birçok dağıtım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 25 Nisan 2021 #2 Aşağıdaki video'yu izledinmi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aşağıdaki video'yu izledinmi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 25 Nisan 2021 #3 GNU/Linux işletim sistemi çekirdeğidir. Linux üzerinde dağıtımlar mevcuttur. Hangi dağıtım için istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
GNU/Linux işletim sistemi çekirdeğidir. Linux üzerinde dağıtımlar mevcuttur. Hangi dağıtım için istiyorsunuz?
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 25 Nisan 2021 #4 Ne istediğinize bağlı tam olarak, sonuçta Windows özelleştirme için kısıtlı bir ortam ve birçok dağıtım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Ne istediğinize bağlı tam olarak, sonuçta Windows özelleştirme için kısıtlı bir ortam ve birçok dağıtım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 25 Nisan 2021 #5 Masaüstü ortamı? Tema? Artı 0 Eksi
KS KS U User_2021 Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #6 448762 dedi: Ne istediğinize bağlı tam olarak, sonuçta Windows özelleştirme için kısıtlı bir ortam ve birçok dağıtım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu denerim. Bu arada en üstteki videoyu denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
448762 dedi: Ne istediğinize bağlı tam olarak, sonuçta Windows özelleştirme için kısıtlı bir ortam ve birçok dağıtım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu denerim. Bu arada en üstteki videoyu denedim ama olmadı.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 25 Nisan 2021 #7 Resmen şuan Bill Gates ağlıyor. Artı 0 Eksi
mremperor Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #8 Evet o videoyu deneyin. Rainmeter temasını yapın. İşe yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim. Artı 0 Eksi
Evet o videoyu deneyin. Rainmeter temasını yapın. İşe yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim.
KS KS U User_2021 Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #9 Nasıl işaretleniyor? Forumda yeniyim de. Artı 0 Eksi
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 25 Nisan 2021 #10 Yorum'un sol alt kısmındaki "Rapor" kısmından "Çözüm" seçeneğini seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi