Reayze45 Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 295 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 580 8GB Ryzen 5 1600 AF Corsair 16GB RAM 2X8 2133mhz. Asus B450M-K Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #1 Orijinal bir Windows 10'a sahibim ve bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum. Ama şöyle bir hata oluşuyor ve bana arkadaş izin vermiyor silmeme ne yapayım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2021
Orijinal bir Windows 10'a sahibim ve bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum. Ama şöyle bir hata oluşuyor ve bana arkadaş izin vermiyor silmeme ne yapayım?
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 24 Eylül 2021 #2 EE yer yok? Kullanmadığın programları sil , Disk temizleme'yi kullan, Daha ayrıntılı istiyorsan yazarım.
EE yer yok? Kullanmadığın programları sil , Disk temizleme'yi kullan, Daha ayrıntılı istiyorsan yazarım.
Reayze45 Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 295 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 580 8GB Ryzen 5 1600 AF Corsair 16GB RAM 2X8 2133mhz. Asus B450M-K Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #3 Pismaniyee dedi: EE yer yok? Kullanmadığın programları sil , Disk temizleme'yi kullan, Daha ayrıntılı istiyorsan yazarım. Genişletmek için tıkla... Ben de biliyorum orasını işte Trusted bilmem ne izin vermiyor
Pismaniyee dedi: EE yer yok? Kullanmadığın programları sil , Disk temizleme'yi kullan, Daha ayrıntılı istiyorsan yazarım. Genişletmek için tıkla... Ben de biliyorum orasını işte Trusted bilmem ne izin vermiyor
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 24 Eylül 2021 #4 Reayze45 dedi: Ben de biliyorum orasını işte Trusted bilmem ne izin vermiyor Genişletmek için tıkla... Birşey silmeden yapamassın yada yeni bi ssd veya hdd al daha fazla depolama alanı olanı.
Reayze45 dedi: Ben de biliyorum orasını işte Trusted bilmem ne izin vermiyor Genişletmek için tıkla... Birşey silmeden yapamassın yada yeni bi ssd veya hdd al daha fazla depolama alanı olanı.
Reayze45 Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 295 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 580 8GB Ryzen 5 1600 AF Corsair 16GB RAM 2X8 2133mhz. Asus B450M-K Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #5 Pismaniyee dedi: Birşey silmeden yapamassın yada yeni bi ssd veya hdd al daha fazla depolama alanı olanı. Genişletmek için tıkla... Altta bir seçenek daha var yerel yükleme bir de bulut yükleme ben bulutu seçiyorum arasındaki fark nedir yeterli yerim var fakat c diski dolu
Pismaniyee dedi: Birşey silmeden yapamassın yada yeni bi ssd veya hdd al daha fazla depolama alanı olanı. Genişletmek için tıkla... Altta bir seçenek daha var yerel yükleme bir de bulut yükleme ben bulutu seçiyorum arasındaki fark nedir yeterli yerim var fakat c diski dolu
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.115 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 24 Eylül 2021 #6 Reayze45 dedi: Altta bir seçenek daha var yerel yükleme bir de bulut yükleme ben bulutu seçiyorum arasındaki fark nedir yeterli yerim var fakat c diski dolu Genişletmek için tıkla... Hocam, temiz kurulum yapmıyorsunuz ki? Dosyaları silerek kurulum yapıyor olsanız size bunu dememeli. Alın bir usb bellek, ISO ile W10 son sürüm kurulum yapın.
Reayze45 dedi: Altta bir seçenek daha var yerel yükleme bir de bulut yükleme ben bulutu seçiyorum arasındaki fark nedir yeterli yerim var fakat c diski dolu Genişletmek için tıkla... Hocam, temiz kurulum yapmıyorsunuz ki? Dosyaları silerek kurulum yapıyor olsanız size bunu dememeli. Alın bir usb bellek, ISO ile W10 son sürüm kurulum yapın.