Windows 10 temiz kurulum nasıl yapılır?

investigator

Hectopat
Arkadaşlar temiz kurulum yapacağım. Aşağıdaki fotoğrafta bulunan ekrandayım şu anda. Chatgpt tüm bölümleri silmemi söyledi ama biçimlendirmiyor muyduk? İçinde ihtiyacım olan herhangi bir dosya yok ama silersem disk kaybolmaz mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-11-21-25-20-258_com.openai.chatgpt.jpg
    Screenshot_2025-05-11-21-25-20-258_com.openai.chatgpt.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar temiz kurulum yapacağım. Aşağıdaki fotoğrafta bulunan ekrandayım şu anda. ChatGPT tüm bölümleri silmemi söyledi ama biçimlendirmiyor muyduk? İçinde ihtiyacım olan herhangi bir dosya yok ama silersem disk kaybolmaz mı?

Ben Windows kurulu diski biçimlendiriyorum o kadar. EFI GPT MBR gibi yerleri kurcalamıyorum. Ama tabi başkalarınında görüşlerini almak lazım 😀😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar temiz kurulum yapacağım. Aşağıdaki fotoğrafta bulunan ekrandayım şu anda. ChatGPT tüm bölümleri silmemi söyledi ama biçimlendirmiyor muyduk? İçinde ihtiyacım olan herhangi bir dosya yok ama silersem disk kaybolmaz mı?

Şimdi yükle kısmında Shift+F10
Diskpart
List
Select disk 0
Clean yap.

Clean succes yazınca kapat şimdi yükleye bas kur.

Hocam ekranda gözüken bütün diskleri kontrol edin sol aşağıda yüklenmiyor yazısı gözükenleri silin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı