Windows 10 temiz kurulum vs Update ile kurulum

Peki benim windows 7 serialim windows 10 da çalışacak mı? Hadi diyelim çalıştı ben windows 10 u 1-2 ay kullandıktan sonra tekrar temiz kurulumla windows 7 kursam serialim 7 de hala çalışıyor olacak mı? Yoksa 10'a geçtiniz artık geri dönemezsiniz gibi bir durum mu var?

@yusuffffff İlk yükseltmeden sonra, temiz kurulum yaptığında senden anahtar girmeni istemeyecek. Yükseltmeden sonraki 30 gün içinde eski işletim sistemine dönebilirsin.

En çok kafamı kuracalayan soruydu bu çok rahatladım şuan. Ben Dreamspark 8.1 kullanıyorum. Orijinal 8.1 keyimi evdeki başka bir bilgisayara kurup rezervasyon yaptırmıştım. Hiç update ile uğraşmayacağım. Yarın direkt olarak ISO dosyası indirip kendi bilgisayarıma temiz kurulum yapacağım. Win 7 keyimi de orada gireceğim. Sorunsuz kabul edeceğinden emin miyiz? Yoksa o keyin Windows 10'da illaki bir kere aktif olması mı gerekiyor? Yani önce diğer bilgisayara update yapıp sonra oradan kaldırıp kendi bilgisayarıma mı kurmam gerekir?

Önce update, sonra da temiz kurulum.

Benimki bu hali aldı

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    63,1 KB · Görüntüleme: 815
bence en güzeli temiz kurulum yapmak bende temiz bir kurulum yaparak başlayacagim windows 10 a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…