M -Mustafa- Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 231 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #1 Windows 10 a geçtim şöyle bir bakınırıken bu yazıyı gördüm. Sizce temiz kurulum yapmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2015
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 4 Eylül 2015 #2 Silinen üye dedi: Windows 10 a geçtim şöyle bir bakınırıken bu yazıyı gördüm. Sizce temiz kurulum yapmalı mıyım? Eki Görüntüle 102008 Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptı iseniz rahatlıkla sıfırdan kurulum yapabilirsiniz lisansınız ana karta gömüldü tekrar yükleme sonrası otomatik etkinleşecek.
Silinen üye dedi: Windows 10 a geçtim şöyle bir bakınırıken bu yazıyı gördüm. Sizce temiz kurulum yapmalı mıyım? Eki Görüntüle 102008 Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptı iseniz rahatlıkla sıfırdan kurulum yapabilirsiniz lisansınız ana karta gömüldü tekrar yükleme sonrası otomatik etkinleşecek.
M -Mustafa- Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 231 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #3 Ethernet driverimi nereden bulabilirim?
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 4 Eylül 2015 #4 Anakartınızın sitesinde bulabilirsiniz. Acaba anakartınızın modeli nedir?
waltora Kilopat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 59 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek uzman doktor 4 Eylül 2015 #5 Aynı ibare bende de mevcut ama hiçbir sıkıntım yok bilgisayarım gayet güzel çalışıyor . Bence gerek yol şimdilik.
Aynı ibare bende de mevcut ama hiçbir sıkıntım yok bilgisayarım gayet güzel çalışıyor . Bence gerek yol şimdilik.
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 4 Eylül 2015 #6 Silinen üye dedi: Ethernet driverimi nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows çoğunu otomatik yüklüyor sıkıntı yaşamazsınız.
Silinen üye dedi: Ethernet driverimi nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows çoğunu otomatik yüklüyor sıkıntı yaşamazsınız.
M -Mustafa- Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 231 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #7 Asus n550jk laptopum var ama ekran kartı modelini bilmiyorum bilgisayarımdan bakmam gerek Bir de payday 2 indirken veya antivirüsle tarama yaparken disk kullanımı yüzde 99 oluyor nasıl çözebilirim ?
Asus n550jk laptopum var ama ekran kartı modelini bilmiyorum bilgisayarımdan bakmam gerek Bir de payday 2 indirken veya antivirüsle tarama yaparken disk kullanımı yüzde 99 oluyor nasıl çözebilirim ?