Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2015 #11 Peki usbye rufus ile yazdıktan sonra yükseltme işlemini nasıl yapacağız? Format olsa boottan girer yapardıkda sanıyorum usbden yükseltme yöntemi farklı?
Peki usbye rufus ile yazdıktan sonra yükseltme işlemini nasıl yapacağız? Format olsa boottan girer yapardıkda sanıyorum usbden yükseltme yöntemi farklı?
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #12 Ayas. dedi: Peki o yükseltmeyi iso dosyası ile yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıkken, flash belleğin içine gir Setup de,yükseltme işlemi yap.
Ayas. dedi: Peki o yükseltmeyi iso dosyası ile yapabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıkken, flash belleğin içine gir Setup de,yükseltme işlemi yap.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.695 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #13 Temiz kurulum istiyorsanız Windows Update ile yaptığınız güncelleme sonrasında Windows 10 içindeki "Sıfırla" seçeneğini neden kullanmıyorsunuz?
Temiz kurulum istiyorsanız Windows Update ile yaptığınız güncelleme sonrasında Windows 10 içindeki "Sıfırla" seçeneğini neden kullanmıyorsunuz?
Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2015 #14 tr_onur dedi: Bilgisayar açıkken, flash belleğin içine gir Setup de,yükseltme işlemi yap. Genişletmek için tıkla... er36po dedi: İso içerisindeki Setup'ı tıklayarak ya da Boot girerek de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım insin deneyeceğim.
tr_onur dedi: Bilgisayar açıkken, flash belleğin içine gir Setup de,yükseltme işlemi yap. Genişletmek için tıkla... er36po dedi: İso içerisindeki Setup'ı tıklayarak ya da Boot girerek de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım insin deneyeceğim.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 30 Temmuz 2015 #15 İso içerisindeki Setup'ı tıklayarak ya da Boot girerek de yapabilirsin.
Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2015 #16 Silinen üye dedi: Temiz kurulum istiyorsanız Windows Update ile yaptığınız güncelleme sonrasında Windows 10 içindeki "Sıfırla" seçeneğini neden kullanmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki ben windows updateden güncelleme yapmadım yani bende hal windows 8.1 pro var.
Silinen üye dedi: Temiz kurulum istiyorsanız Windows Update ile yaptığınız güncelleme sonrasında Windows 10 içindeki "Sıfırla" seçeneğini neden kullanmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sorun şu ki ben windows updateden güncelleme yapmadım yani bende hal windows 8.1 pro var.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 30 Temmuz 2015 #17 Abicim, üşenmeyip 2 dakika denesen çoktan çözmüştün.
Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2015 #18 er36po dedi: Abicim, üşenmeyip 2 dakika denesen çoktan çözmüştün. Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu updateden yükseltme yaptım 3 gb indirdim ama hata verdi.
er36po dedi: Abicim, üşenmeyip 2 dakika denesen çoktan çözmüştün. Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu updateden yükseltme yaptım 3 gb indirdim ama hata verdi.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 30 Temmuz 2015 #19 Ona da cevap vermiştim: '' Media Creation Tool ile Windows 10'u indirip yükseltmiştim. Sorunsuz etkinleştirilmişti.''
Ona da cevap vermiştim: '' Media Creation Tool ile Windows 10'u indirip yükseltmiştim. Sorunsuz etkinleştirilmişti.''
Ayas. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.284 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2015 #20 Media Creation Tool dediğiniz nedir?