dioNy Picopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 2 Yer Amsterdam Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Öğrenci 4 Ocak 2021 #11 temp , %temp% , prefetch gibi çerez dosyalarını silebilirsin.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #12 Hem "Temp" hem de "%Temp%" dosyaları temizlenebilir. Ben bunu uyguluyorum, dosyalar her bilgisayar açıldığında temizleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hem "Temp" hem de "%Temp%" dosyaları temizlenebilir. Ben bunu uyguluyorum, dosyalar her bilgisayar açıldığında temizleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C ciar Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2024 #13 yyildirayy dedi: Hem "temp" hem de "%temp%" dosyaları temizlenebilir. Ben bunu uyguluyorum, dosyalar her bilgisayar açıldığında temizleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama başlangıçtan sonra dosya gözükmüyor ne yapayım.
yyildirayy dedi: Hem "temp" hem de "%temp%" dosyaları temizlenebilir. Ben bunu uyguluyorum, dosyalar her bilgisayar açıldığında temizleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama başlangıçtan sonra dosya gözükmüyor ne yapayım.