Windows 10 The Crew Çalışmayı Durdurdu

eqmn14

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 64bit Win10 kullanıyorum ve güncellemesini bundan yaklaşık 1 hafta kadar önce yaptım. 64bit 8.1 kullanırken satın aldığım ve en ufak bir hata olmadan oynadığım the crew i bugün Win10 ile ilk defa çalıştırmayı denedim fakat oyun hata verdi. Maalesef herhangi bir ayrıntı da göstermiyor hatayla ilgili The Crew Game çalışmayı durdurdu diyor sadece, durumla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Mikail abi oyunu steam'den almıştım ama doğrudan steamden oynamayıp uplay den activate product yapıp da oynamıştım 8.1 de. Steamden doğrulamayı yaptım fakat sorun geçmedi uplay den verify files seçeneği nedense oyun üzerinde görünmüyordu ama uplay ime ikinci bir the crew daha gelmiş yine 16 GB lik artık oyunu baştan mı yüklesem bilmiyorum

Aynı hatayı bendede veriyor. @MF "Verify Files" yaptığım halde, yardımcı olursanız sevinirim.

Bende win 10 pro kullanıyorum the crew çalışmayı durdurdu diyor yokmu bunun bi çözümü

Bende win 10 pro kullanıyorum the crew çalışmayı durdurdu diyor yokmu bunun bi çözümü

Bende Windows 10 Pro 64 bit kullanıyorum. Windows 7 kullanırken, gayet güzel bir şekilde oynuyordum. Windows 10' a 1607 gelen güncellemeyi yaptıktan, sonra hiç denemedim. Yarın tekrardan, Verify Files yapayım. Eğer çalışır ise size haber veririm.

Arkadaşlar merhaba. Orjinal the crew oyununu aldım yükledim ve saçma sapan bir kaç problemden sonra bir şekilde oyunu açmaya çalıştığımda en sonunda "çalışmayı durdurdu" hatası aldım. nette bulduğun bu ""Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\The Crew (Russian)\Support\Software\DirectX"" çözümünü denemek istedim ama bende launcher'ın içinde game diye bir dosya yok ıvory tower klasörünün içinde bir yerde var ancak ondada ( russian ) ibaresi yok. sistemin daha önceden 32 bit di değiştridim 64 bite çevirdim ona rağmen hala sorun çözülmedi.

sistem özelliklerim . intel pentium cpu G860 3.00 ghz , 4.00 gb ram, ve dxdiag dan baktığımda görünen ekran kartım 2.70 gb bi yardımcı olurmusunuz acaba ?

Şuan oyun UPlay' da Bedava kardeşim aynı sorun bendede var buradan indireceğim.

https://shanoglu.blogspot.com.tr/2016/09/the-crew-pc-oyuncularina-bedava.html

Arkadaşlar bende ücretsiz olarak aldım oyunu ancak çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…