Shadonq Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Merhabalar, ben bilgisayarıma format attım ve After Effects programına plugin yüklemek istiyorum fakat böyle bir hata alıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, ben bilgisayarıma format attım ve After Effects programına plugin yüklemek istiyorum fakat böyle bir hata alıyorum. Şimdiden teşekkürler.
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #2 Formattan sonra indirdiğiniz başka oyun var mıydı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #3 Kurmaya çalıştığınız uygulama, muhtemelen After Effects'in yüklü olduğu klasörü bulamıyor.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Ocak 2021 #4 Shadonq dedi: Merhabalar, ben bilgisayarıma format attım ve After Effects programına plugin yüklemek istiyorum fakat böyle bir hata alıyorum. Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 817521 Genişletmek için tıkla... Eksik dosya var.
Shadonq dedi: Merhabalar, ben bilgisayarıma format attım ve After Effects programına plugin yüklemek istiyorum fakat böyle bir hata alıyorum. Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 817521 Genişletmek için tıkla... Eksik dosya var.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 5 Ocak 2021 #5 Programın bulunduğu yerde Türkçe karakter var mı?
Shadonq Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #6 yagiz123123 dedi: Formattan sonra indirdiğiniz başka oyun var mıydı? Genişletmek için tıkla... İndirmeye gerek duymadım çünkü bir önceki açtığım konu da ses sorunu vardı. Temiz kurulum yapmadım C'yi formatladım oyunlarım ise D'de olduğu için kurmama gerek kalmadı. Recep Baltaş dedi: Kurmaya çalıştığınız uygulama, muhtemelen After Effects'in yüklü olduğu klasörü bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Klasörü D diskinden masaüstüne attım ve sorun çözüldü. Teşekkürler bu kadar basit olacağını düşünmemiştim.
yagiz123123 dedi: Formattan sonra indirdiğiniz başka oyun var mıydı? Genişletmek için tıkla... İndirmeye gerek duymadım çünkü bir önceki açtığım konu da ses sorunu vardı. Temiz kurulum yapmadım C'yi formatladım oyunlarım ise D'de olduğu için kurmama gerek kalmadı. Recep Baltaş dedi: Kurmaya çalıştığınız uygulama, muhtemelen After Effects'in yüklü olduğu klasörü bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Klasörü D diskinden masaüstüne attım ve sorun çözüldü. Teşekkürler bu kadar basit olacağını düşünmemiştim.
B ByTurk Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 145 5 Ocak 2021 #7 Recep Baltaş dedi: Kurmaya çalıştığınız uygulama, muhtemelen After Effects'in yüklü olduğu klasörü bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Ban yiyeceğim biliyorum ama. Low Level format için flash bellek kullanacağım diskim tek parça rehberiniz var mı?
Recep Baltaş dedi: Kurmaya çalıştığınız uygulama, muhtemelen After Effects'in yüklü olduğu klasörü bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Ban yiyeceğim biliyorum ama. Low Level format için flash bellek kullanacağım diskim tek parça rehberiniz var mı?