Merhaba, arkadaşlar ben geçen ay bilgisayar kasamı temizlemek içini açtım ve içinden sadece işlemci soğutucusunun fanını (demir kısmını sökmedim), bellek kartlarını, ekran kartını ve tüm bağlı kabloları çıkardım. Sonrasında elektrik süpürgesi ve fırça yardımı ile tozları temizledim.
Kasayı tekrar bağlayıp bilgisayarı açtığımda ise bilgisayar açıldı. Windows logosundan sonra hata verip yeniden başladı ve bu işlem sürekli tekrar ediyordu, bilgisayar açılmıyordu. Verdiği hatayı gelişmiş başlangıçtan "Hata Ayıklama Modu" ile çözüme kavuşturdum ve bilgisayar açıldı.
Ancak bu hatayı çözdükten sonra 1 aydır her bilgisayarı açtığımda Windows logosundan sonra "Thread Stuck In Device Driver" isimli hatayı veriyor, sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve öyle açılıyordu. Nasıl çözerim diye araştırdım, sordum soruşturdum ancak bir türlü çözümü bulamadım. Bilgisayara format atayım düzelir belki dedim, sıfırdan temiz bir Windows 10 kurulumu yaptım bütün dosyaları, diskleri silerek formatı attım ancak hala aynı hatayı alıyorum.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? İnternet de bir kaç yerde bu hatanın ekran kartı driver yazılımı yüzünden olduğunu söylüyorlar doğru mu?
Lütfen hatayı nasıl giderebileceğimi bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok ama çok minnettar olurum. Şimdiden herkese yardımları ve zaman ayırdıkları için çok teşekkür ederim, iyi varsınız. Her yere baktım, araştırdım bulamadım tek umudum Technopat ailesi.
Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması için gerekli bilgiler toplanıyor. Bu işlemden sonra yeniden başlatılacak.
%67 Tamamlandı.
Bu sorun ve olası sorunlar için bilgi edinmek için ........ sitesini ziyaret edin.
Destek birimlerin den bir yetkiliyi aradığınız da ona bu bilgiyi verin:
Durdurma Kodu: Thread Stuck In Device Driver Hatası