yigitavsar Kilopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 414 2 Mayıs 2019 #1 Bundan birkaç hafta öncesine kadar birlikte aç seçeneğinden .Tif dosyalarını açıp istediğim gibi düzeltme ve farklı kaydetme yapabiliyordum. Şimdi ise yapamıyorum bununla ilgili bir çözümü ya da alternatif bir yolu olan var mıdır? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2019
Bundan birkaç hafta öncesine kadar birlikte aç seçeneğinden .Tif dosyalarını açıp istediğim gibi düzeltme ve farklı kaydetme yapabiliyordum. Şimdi ise yapamıyorum bununla ilgili bir çözümü ya da alternatif bir yolu olan var mıdır? Teşekkürler.
mimforeva Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 26 2 Mayıs 2019 #2 JPEGView deneyebilirsin. Hem görüntüleme hemde düzenleme programıdır kendisi.
yigitavsar Kilopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 414 2 Mayıs 2019 #3 @mimforeva hocam dediğiniz programla dosyayı açıp sonra kopyalayıp painte yapıştırarak işimi halletmiş oldum bilgilendirme için teşekkürler.
@mimforeva hocam dediğiniz programla dosyayı açıp sonra kopyalayıp painte yapıştırarak işimi halletmiş oldum bilgilendirme için teşekkürler.
mimforeva Decapat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 26 3 Mayıs 2019 #4 yigitavsar dedi: @mimforeva hocam dediğiniz programla dosyayı açıp sonra kopyalayıp painte yapıştırarak işimi halletmiş oldum bilgilendirme için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
yigitavsar dedi: @mimforeva hocam dediğiniz programla dosyayı açıp sonra kopyalayıp painte yapıştırarak işimi halletmiş oldum bilgilendirme için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.