Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2022 #1 RAM 4,00 RAM SSD veya HDD modeli Netac SSD 120GB ATA Device , SAMSUNG HD322HJ ATA Ekran kartı AMD Radeon R7 200 Series 250X Anakart GİGABYTE B75M-D3V İşlemci İntel(R) Core(TM) i3-3240 CPU @ 3.40GHz Arkadaşlar önceden böyle bir şey yoktu. SSD kullanıyorum ve "to skip disk checking press any key" hatası alıyorum. Dosya Ekleri a.jpg 39,9 KB · Görüntüleme: 160
Arkadaşlar önceden böyle bir şey yoktu. SSD kullanıyorum ve "to skip disk checking press any key" hatası alıyorum.
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 30 Mart 2022 #2 Afeka dedi: Arkadaşlar önceden böyle bir şey yoktu. SSD kullanıyorum ve "to skip disk checking press any key" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıldıktan sonra hem SSD'nize hem özellikle HDD'nize HD Tune ile quick scan kapalı test yapınız. HDD'den şüpheliyim.
Afeka dedi: Arkadaşlar önceden böyle bir şey yoktu. SSD kullanıyorum ve "to skip disk checking press any key" hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıldıktan sonra hem SSD'nize hem özellikle HDD'nize HD Tune ile quick scan kapalı test yapınız. HDD'den şüpheliyim.
Alyven Kilopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 30 Mart 2022 #3 Bende aynı sorunu yaşamaya başladım son 2 haftadır çok önemsemedim direk space basıp geçiyorum ben ama çözümünü bende merak etmekteyim açıkçası.
Bende aynı sorunu yaşamaya başladım son 2 haftadır çok önemsemedim direk space basıp geçiyorum ben ama çözümünü bende merak etmekteyim açıkçası.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Mart 2022 #4 Bir tuşa basıyorsan basma da işini halletsin.
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2022 #5 Rosalind dedi: Bir tuşa basıyorsan basma da işini halletsin. Genişletmek için tıkla... Her açılışta tarıyor.
Rosalind dedi: Bir tuşa basıyorsan basma da işini halletsin. Genişletmek için tıkla... Her açılışta tarıyor.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.700 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradakileri yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradakileri yapın.
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2022 #7 Alyven dedi: Bende aynı sorunu yaşamaya başladım son 2 haftadır çok önemsemedim direk space basıp geçiyorum ben ama çözümünü bende merak etmekteyim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Genelde fişten çekilme gibi sistemin yanlış kapadılmasından dolayı oluyor. Sisteme bir zararı yok ama nasıl kapatılır benim de fikrim yok. misty rosetta dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradakileri yapın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. misty rosetta dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradakileri yapın. Genişletmek için tıkla... Sağolun şuan sorunu yaşamıyorum. Son düzenleme: 30 Mart 2022
Alyven dedi: Bende aynı sorunu yaşamaya başladım son 2 haftadır çok önemsemedim direk space basıp geçiyorum ben ama çözümünü bende merak etmekteyim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Genelde fişten çekilme gibi sistemin yanlış kapadılmasından dolayı oluyor. Sisteme bir zararı yok ama nasıl kapatılır benim de fikrim yok. misty rosetta dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradakileri yapın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. misty rosetta dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradakileri yapın. Genişletmek için tıkla... Sağolun şuan sorunu yaşamıyorum.