Uyarılar;
* ESD dönüştürmek için güncel programı buradan indirin. Anlatımını önceki konularımda konu altında anlatmıştım. Bu programda farklı olan 4 yerine 1 tuşuna basacaksınız.
** ESD ile uğraşmak istemeyen torrent içindeki uyumlu iso'yu indirip usb bellek veya DVD'ye yazdırabilirsiniz. DVD'ye yazdırmak için Win 8 ve üzeri bir sistem kullanıyorsanız görüntüyü yazdır ile yazdırabilir. USB belleğe yazdırmak için Rufus aracı ile yazdırabilirsiniz.
Diğer konunuzda Win 10'u indirmiş ancak henüz kurmadım. Korkuyorum stabillikte sılıntı çıkar diye.
Malum, benim 256'lık C diskinde 10'larca program kurulu. Bunları silbaştan kurmak epey zaman alıyor. Boş bir diskim de olmadığından ööylesine bekliyorum.
Kuran arkadaşlar Win 10 inceleme ya da test gibi bir konu açsalardı iyi olurdu.
Ben 10036 kullanıyorum. Şuan'a takar tek sorun yaşadım ve arada bir yaşıyorum. Ondan başka hiçbir sorun veya hata yok. Programlarda tabi ki uyumsuzluk çıkacaktır ancak her programda sorun çıkacak diye birşey yok bilinen çoğu program kurulabilmektedir.
Hayır uyumsuzlukla ilgisi yok. Microsoft'a bildirdim, ilk yüklediğimde sorunu gördüm bildirmiştim zaten. Sorunun nedenini araştırmadım çünkü açık kaynak olmadığından ve uğraşmak istemediğimden sadece bildirmek ile yetindim.
Oluşan durum şu şekilde, herhangi bir yük altına veya çok fazla işlem yaptığımda explorer bug'a giriyor. Fare ile işlem yapamıyorum. Explorer'ı sonlandırıp yeniden açmak çözüm için yeterli oluyor.
Eğer denemek için kuracaksan kur, ancak ana sistem olarak kullan diyemem çünkü hala küçük hataları bulunuyor. Ben ana sistem olarak kullanıyorum ama senle ben bir değilim bilgi kısmında O yüzden bilgine güveniyorsan bana bile sormayacağın için yukarıda dediğim şekilde istersen kurabilirsin.
Sizin vermiş olduğunuz türkçe dil paketini yüklediğimde şöyle bir uyarı alıyorum:
The language cannot be installed on this computer. Bu uyarıyı aldıktan sonra bu yolu takip ederek dil paketini internetten indirdim:
Setings/Time & language/Region & language. Ama yinede türkçe yapamadım bana yardım eder misiniz ?.
Bu uyarıyı aldıktan sonra bu yolu takip ederek dil paketini internetten indirdim:
Setings/Time & language/Region & language. Ama yinede türkçe yapamadım bana yardım eder misiniz ?.
Bu şekilde zaten dil paketi eklenir. Türkçe dil paketi ayarlarına girdiğinizde "set primary..." diye yazı olur ona tıklayın. Ardından "Change date time or number formats" seçeneğine tıklayıp açılan pencerede "Administrative" sekmesinde "Copy settings" yazana tıklayıp girin. Burada latta bulunan iki tiki işaretlediğinizde yukarıdaki tüm bölmelerde Turkısh yazdığına emin olduktan sonra ok butonuna basıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.