O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2015 #11 Çağatay Çingil dedi: Doğru söylüyorsunuz ama daha 5 gün önce formatladım makineyi hiç uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Eee Windows'un beta sürümleriyle uğraşıyorsanız böyle şeylerle uğraşmadan olmaz. Ne demişler gülü seven dikenine katlanır
Çağatay Çingil dedi: Doğru söylüyorsunuz ama daha 5 gün önce formatladım makineyi hiç uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Eee Windows'un beta sürümleriyle uğraşıyorsanız böyle şeylerle uğraşmadan olmaz. Ne demişler gülü seven dikenine katlanır
Çağatay Çingil Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 108 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2015 #12 Silinen üye dedi: Eee Windows'un beta sürümleriyle uğraşıyorsanız böyle şeylerle uğraşmadan olmaz. Ne demişler gülü seven dikenine katlanır Genişletmek için tıkla... Hahah aynen öyle maalesef Neyse artık bunu yükleyemezsem 1005x i beklerim belki onlarda sıkıntı çıkmaz tek merak ettiğim Spartan'dı bu sürümde
Silinen üye dedi: Eee Windows'un beta sürümleriyle uğraşıyorsanız böyle şeylerle uğraşmadan olmaz. Ne demişler gülü seven dikenine katlanır Genişletmek için tıkla... Hahah aynen öyle maalesef Neyse artık bunu yükleyemezsem 1005x i beklerim belki onlarda sıkıntı çıkmaz tek merak ettiğim Spartan'dı bu sürümde
O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2015 #13 Çağatay Çingil dedi: Hahah aynen öyle maalesef Neyse artık bunu yükleyemezsem 1005x i beklerim belki onlarda sıkıntı çıkmaz tek merak ettiğim Spartan'dı bu sürümde Genişletmek için tıkla... Spartan çok merak edilecek bir şey değil bence IE'nin modern arayüz versiyonu gibi işte.
Çağatay Çingil dedi: Hahah aynen öyle maalesef Neyse artık bunu yükleyemezsem 1005x i beklerim belki onlarda sıkıntı çıkmaz tek merak ettiğim Spartan'dı bu sürümde Genişletmek için tıkla... Spartan çok merak edilecek bir şey değil bence IE'nin modern arayüz versiyonu gibi işte.
sefakaragün Hectopat Katılım 13 Mart 2015 Mesajlar 22 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2015 #14 Silinen üye dedi: Yükseltme yapmak bazen sıkıntılı olabiliyor. Temiz kurulum yapmak daha sağlıklı bence. Genişletmek için tıkla... Bence de temiz kurulum yapmak daha sağlıklı. Keşke Windows'un indirmiş olduğu güncellemeyi nereye kayıt ettiğini bilseydim oradan alıp temiz kurulum yapardım. Çağatay Çingil dedi: tek merak ettiğim Spartan'dı bu sürümde Genişletmek için tıkla... Bence de Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2015
Silinen üye dedi: Yükseltme yapmak bazen sıkıntılı olabiliyor. Temiz kurulum yapmak daha sağlıklı bence. Genişletmek için tıkla... Bence de temiz kurulum yapmak daha sağlıklı. Keşke Windows'un indirmiş olduğu güncellemeyi nereye kayıt ettiğini bilseydim oradan alıp temiz kurulum yapardım. Çağatay Çingil dedi: tek merak ettiğim Spartan'dı bu sürümde Genişletmek için tıkla... Bence de
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Nisan 2015 #15 Update yoluyla güncelleme yaparken hata veriyor bende de. Format atmak istemiyorum birsürü program ve oyunlarım yüklü :/
Update yoluyla güncelleme yaparken hata veriyor bende de. Format atmak istemiyorum birsürü program ve oyunlarım yüklü :/