Windows 10 TP Yeni Build 9934 Güncellemesi ve 0x80246017 Hatasının Çözümü

Makaleler
36
Yer
Sakarya
9934 Preview güncellemesi geldi yanlız güncellemeyi yapmaya çalışanlar "0x80246017" hatası ile karşılaşılmış Bu durumun çözümünü şu şekilde anlatacağım.

sdfsdg.png

Hatanın görünümü.
Regedit'i açıp, bu yolu bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability

Altta bulunan kayıtları silin;
ThresholdInternal
ThresholdOptedIn
______

ThresholdRiskLevel
verisini resimde gördüğünüz gibi medium olanı low olarak değiştirin.
_______
BranchName değeri fbl_awesome1501 değilse fbl_awesome1501 olarak değiştirin.

dfgdfgdf.jpg

Bende şu an Windows 7 kullanıyorum. Ama gariptir ki Windows 7, 8.1'den daha performanslı benim makinede :) Windows 10 için bekliyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şu an Windows 7 kullanıyorum ama gariptir ki Windows 7, 8.1'den daha performanslı benim makinede :) Windows 10 için bekliyorum şu an..

Windows 8.1 asla Windows 7'den daha düşük olamaz, size öyle gelmiştir. Ben Windows 8.1'i arayüzünden dolayı sevmiyordum, özellikle başlat menüsü gidince "yok artık daha neler" demiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'yi Windows 8.1 ile nerede karsilastirdin da benim makinede daha iyi diyebiliyorsun?

Sistemi aglatan Aero temasi mi onu daha performansli yapiyor? Yoksa sistem kaynaklarini kullanan gereksiz Aero eklentileri ve arka plan uygulamalari mi?

Windows 8.1 onerilmesi kadar harika bir sey yoktur. Seni beladan kurtariyor, Windows 7'den.

Windows 10 günlük kullanım için uygun mu acaba ?
Şuan pek uygun değil yani ana işletim sistemi olarak pek güvenmemek lazım. Bilgisayar kontrolünü iyi bilen tabiki kurabilir.

Türkçe versiyonunda güncelleme görünmüyor şu anda. 9926 sürümü için en güncel sürüm bilgisi veriyor.
Normalde görünüyordu ancak Microsoft güncellemeyi geri çekmiş diye bahsediliyordu. Siz yine de takipte kalın güncel çıkarsa güncellersiniz. Normalde buildler çıkmaya devam ediyor. 9934 resmi olarak çıktı ancak bundan sonra şuan çıkan 10009 build'i mevcut Ancak resmen çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı