9934 Preview güncellemesi geldi yanlız güncellemeyi yapmaya çalışanlar "0x80246017" hatası ile karşılaşılmış Bu durumun çözümünü şu şekilde anlatacağım.
Hatanın görünümü.
Regedit'i açıp, bu yolu bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability
Altta bulunan kayıtları silin; ThresholdInternal ThresholdOptedIn
______
ThresholdRiskLevel verisini resimde gördüğünüz gibi medium olanı low olarak değiştirin.
_______ BranchName değeri fbl_awesome1501 değilse fbl_awesome1501 olarak değiştirin.
İngilizcen iyi ise bence uygun, kullanıyorum ve hoşuma gidiyor. Pratik ve kullanışlı diyebilirim, @Recep Baltaş kızacak ama windows 7 kadar rahat değil.
Windows 8.1 asla Windows 7'den daha düşük olamaz, size öyle gelmiştir. Ben Windows 8.1'i arayüzünden dolayı sevmiyordum, özellikle başlat menüsü gidince "yok artık daha neler" demiştim.
Windows 7'yi Windows 8.1 ile nerede karsilastirdin da benim makinede daha iyi diyebiliyorsun?
Sistemi aglatan Aero temasi mi onu daha performansli yapiyor? Yoksa sistem kaynaklarini kullanan gereksiz Aero eklentileri ve arka plan uygulamalari mi?
Windows 8.1 onerilmesi kadar harika bir sey yoktur. Seni beladan kurtariyor, Windows 7'den.
Normalde görünüyordu ancak Microsoft güncellemeyi geri çekmiş diye bahsediliyordu. Siz yine de takipte kalın güncel çıkarsa güncellersiniz. Normalde buildler çıkmaya devam ediyor. 9934 resmi olarak çıktı ancak bundan sonra şuan çıkan 10009 build'i mevcut Ancak resmen çıkmadı.