Windows 10 tüm kullanıcıları silince hiçbir şey açılmadı

Metexdq

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop. Amd radeon graphics(ATI) 2gb bellek+3gb vram
Ryzen7 5700u 1,8-4,3 GHz. 27 inç 2k 260hz ekran.
Meslek
Öğrenci
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
İNTEL SSDPEKNW512GZL
Ekran kartı
2gb radeon graphics apu
Anakart
Apu
İşlemci
Ryzen 7 5700u
Merhaba ben disk, özellikler, güvenlik, kısmından tüm kişileri yanlışlıkla sildim. Ve hiçbir şey açılmamaya başladı. Sonra boot sekmesinden SSD mi seçtim ve hata düzeltmesi moduna girdi. Sonra açıldı. Burada ise ayarlar degistiginden dolayı sifren kullanılamaz diyor. Tekrar ayarlamak için basın diyor. Basıyorum:

IMG20231017164506.jpg

Bunu gösteriyor. Evet e basınca hiçbir şey olmuyor. Yeniden başlattım falan olmadı. Tüm kullacıları sildikten sonra diski bir daha açamadım. Yönetici seyi nasıl kurulur baktım anlamadım.

Merhaba ben disk, özellikler, güvenlik, kısmından tüm kişileri yanlışlıkla sildim. Ve hiçbir şey açılmamaya başladı. Sonra boot sekmesinden SSD mi seçtim ve hata düzeltmesi moduna girdi. Sonra açıldı. Burada ise ayarlar degistiginden dolayı sifren kullanılamaz diyor. Tekrar ayarlamak için basın diyor. Basıyorum:

IMG20231017164506.jpg

Bunu gösteriyor. Evet e basınca hiçbir şey olmuyor. Yeniden başlattım falan olmadı. Tüm kullacıları sildikten sonra diski bir daha açamadım. Yönetici seyi nasıl kurulur baktım anlamadım.
Çözüm: temiz kurulum herşeyi formatlamak zorunda kaldım. Siz ne olursanız olun tüm kullanıcıları silmeyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı