Windows 10 Tüm Sürücüleri Kolayca Kurmak

Murat Koçak

Kilopat
Yer
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Düne kadar Windows 8.1 64 Bit kullanıyordum, şu anda ise Windows 10 64 Bit. Bilgisayarımda çoğu sürücü eksik. Bunları tek tık ile, hepsini indirip kurabilmem mümkün müdür? Mümkün ise nasıl? Yardımlarınızı bekliyorum değerli Technopat Sosyal üyeleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver update programları ile mümkün internette araştır buraya yazmak istemiyorum yasak olabilir diye.

Virüs booster programını indirme.

Mümkün. Ancak atalarımızın da dediği gibi: "Ucuz etin yahnisi yavan olur."

Belki yılda sadece 2 kez yapacağınız bir işlemden bahsediyoruz. Bu kadar da üşenmeyip işinizi düzgün ve en temiz şekilde yapın. Driver programları; hatalı, fazla driver güncellediklerinden dolayı forum olarak önermediğimiz sorun çıkarırsa da desteklemediğimiz programlardır. Ayrıca sürücülerin ihtiyaç duyduğu programları da itinayla yüklemeyerek sisteme işkence yaşatıyorlar. Arkada işler hep ters gidiyor, bilgisayar can çekişiyor ama siz farkında olmadan o sürücülerle oyun oynuyorsunuz aylarca bilgisayarı formatlamadan kullanıyorsunuz.

Sürücü aramak için DriverIdentifier kullanmanızı öneriyorum. Program çoğu sürücünün markalara göre son sürümlerini listeleyip sıralıyor. Orjinal üretici sitelerinden sorunsuzca indirmenize yardımcı oluyor. Ardından programı kaldırabilirsiniz ya da kalabilir zira arka planda çalışmıyor. DUMo da güzel bir alternatif.

Ama asla Driver Booster, Driver Pack Solution gibi programlar kurmayın.

Açıkcası size ne kadar teşekkür ederim bilemiyorum DriverIdentifier program'ını indirdim kurdum hemen taradım beni bir internet sitesine attığı için ilk başta baya bir korktum yanlış yerden mi indirdim felan diye sonra anladım ki adamlar oradan gösteriyormuş hangi driver'lar olduğunu cahilliğime verin . Bu arada bir sorunum daha halloldu, Windows 8.1'de iken Nvidia sürücüsünü indiremiyordum bu program sayesinde birazcık eski bir version'unu indirebildim çok teşekkürler iyi ki varsınız.

[Konu Çözüldü]

teşekürler dostum saol driver booster ve driver pack ve slim driver herşey aynı hiçbişey yaptıkları yok ama bu söyledin driver herşeyi buluyor teşekür eder

Bilgisayarınızın üreticisinin sitesindeki destek sayfasına seri numranızı veya model numaranızı yazarak bütün sürücüleri indirip kurmanızı öneririm. Eğer destek sitesinde bilgisayarınızı bulamıyorsnız driver pack solution denilen programla sürücüleri kurabilirsiniz. Bu arada aklıma gelmişken söylediğim programı açınca alttaki expert mode'a geçmenizi ve önerilen programlarla birlikte driver pack notifier'ı devre dışı bırakmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…