Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Modlu Windows 10 (tiny10) kullanıyorum. İlk yüklediğimde İngilizce idi. Ayarlardan Türkçeyi kurdum fakat tamamen Türkçe olmadı. Bu hatayı alıyorum. (hata kodu farklı ve fotoğraf benim sisteme ait değil) yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba. Modlu Windows 10 (tiny10) kullanıyorum. İlk yüklediğimde İngilizce idi. Ayarlardan Türkçeyi kurdum fakat tamamen Türkçe olmadı. Bu hatayı alıyorum. (hata kodu farklı ve fotoğraf benim sisteme ait değil) yardım edebilir misiniz?
Muhammed Akif Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 271 Çözümler 10 Yer Hatay Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: 16GB DDR4-3200 SO-DIMM SSD veya HDD modeli: Samsung 990 PRO M.2 NVMe SSD (MZ-V9P2T0BW), 2 TB Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Laptop GPU 4GB Anakart: ASUSTeK COMPUTER INC. G513IC PCI-Express 3.0 İşlemci: AMD Ryzen™ 7 4800H (8C/16T, 12MB Cache, 4.2 GHz) Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #2 Bölge Türkiye olarak gözüküyor mu kontrol eder misiniz? Bölge united kingdom olup Türkçe dil paketi yüklemeye çalışıyor olabilirsiniz belki.
Bölge Türkiye olarak gözüküyor mu kontrol eder misiniz? Bölge united kingdom olup Türkçe dil paketi yüklemeye çalışıyor olabilirsiniz belki.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 Muhammed Akif dedi: Bölge Türkiye olarak gözüküyor mu kontrol eder misiniz? Bölge united kingdom olup Türkçe dil paketi yüklemeye çalışıyor olabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Hayır bölge Türkiye.
Muhammed Akif dedi: Bölge Türkiye olarak gözüküyor mu kontrol eder misiniz? Bölge united kingdom olup Türkçe dil paketi yüklemeye çalışıyor olabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Hayır bölge Türkiye.