Windows 10 Türkçe Technical Preview Yayınlandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sürümde Key Logger var mı acaba? Bilgisi olan cevaplayabilir mi? Bir de ilk mesajda linki verilen iso dosyası Türkçe midir?

Sisteminizi atın bakalım. W8'de sürücülerden kaynaklı kasma yaşıyor olabilirsiniz.

Bir sorun olmaz. Tam tersine faydası olur. Artık yeni oyunlar 32-Bit desteklemiyor.

Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama... 32 bit'in üzerine 64 bit kurmak doğru birşey mi ? (cahilliğime verin)

Peki ben de birşey sorayım;

Bu Beta sürümü çıktığında, sanal değil de direk olarak ana sisteme kursak bu W10'u, tam sürümü çıktığında da tam sürüme, dedikleri gibi "ücretsiz" olarak yükseltebileceğiz dimi?

Bu sürümde Key Logger var mı acaba? Bilgisi olan cevaplayabilir mi? Bir de ilk mesajda linki verilen iso dosyası Türkçe midir?
Hayır keylogger yoktur. İndirebilirsiniz.

Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama... 32 bit'in üzerine 64 bit kurmak doğru birşey mi ? (cahilliğime verin)
Ne demek istediğinizi sorun. Bilmemek ayıp değildir. Kurabilirsiniz eski işletim sistemiyle yenisinin alakası yoktur.

İyimidir ama bence , bir çok oyunu desteklemeyecektir.
Bence sizce desteklermi bi cevap verirseniz sevinirim.

Hayır keylogger yoktur. İndirebilirsiniz.

Ne demek istediğinizi sorun. Bilmemek ayıp değildir. Kurabilirsiniz eski işletim sistemiyle yenisinin alakası yoktur.

2 GM RAM'e 64 bit kurmak mı daha iyi 32'mi benim bilgisayarda 2 GB RAM varda??

Bu konu hakkında bilgim yok fakat şunu söyleyebilirim ki yapılan açıklamada W7 ve üzeri sistemler "1 yıllık ücretsiz" yükseltebilecekler. Siz tam sürüm çıktığında yeniden format atmak zorunda kalabilirsiniz. Emin değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…