F Flamens Femtopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Konu'sunda olduğu gibi bir ihtiyacım var. Fakat konuda cevap verilmemiş. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olacak. Google'dım ama bir şey bulamadım. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Merhaba. Konu'sunda olduğu gibi bir ihtiyacım var. Fakat konuda cevap verilmemiş. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olacak. Google'dım ama bir şey bulamadım. Teşekkürler.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 20 Mayıs 2021 #2 Microsoft Word ile yapılıyordu galiba. Ayrıca şöyle bir site var. türkçeyaz | Akıllı Türkçe yazım denetleyici
Microsoft Word ile yapılıyordu galiba. Ayrıca şöyle bir site var. türkçeyaz | Akıllı Türkçe yazım denetleyici
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 20 Mayıs 2021 #3 Böyle bir seçenek var ama bulunca açık olduğuna şaşırdım. Daha tek kelimemi düzeltmişliğine denk gelmedim. Aynı yerde şu da var. Denenebilir. Tam nedir bilemedim. Her dil yok diyor. Muhtemelen Türkçe düzeltmesi yok.
Böyle bir seçenek var ama bulunca açık olduğuna şaşırdım. Daha tek kelimemi düzeltmişliğine denk gelmedim. Aynı yerde şu da var. Denenebilir. Tam nedir bilemedim. Her dil yok diyor. Muhtemelen Türkçe düzeltmesi yok.