synt4x Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 1600 Ekran Kartı: Asus Dual Amd Radeon Rx6600 Ram: 2.16gb Anakart: Gigabyte B450M S2H PSU: Cooler Master 500W Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarım biraz dolmuştu bende temizlemek için Denetim Masası'na girdim aşağı inince bunu gördüm bu sizde de var mı yoksa virüs mü? Not: Yayımcısı tuhaf olduğu için sordum.
Bilgisayarım biraz dolmuştu bende temizlemek için Denetim Masası'na girdim aşağı inince bunu gördüm bu sizde de var mı yoksa virüs mü? Not: Yayımcısı tuhaf olduğu için sordum.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.620 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #2 synt4x dedi: Eki Görüntüle 1448785 Bilgisayarım biraz dolmuştu bende temizlemek için Denetim Masası'na girdim aşağı inince bunu gördüm bu sizde de var mı yoksa virüs mü? Not: Yayımcısı tuhaf olduğu için sordum. Genişletmek için tıkla... Evet. Kaspersky ile tarama yapın.
synt4x dedi: Eki Görüntüle 1448785 Bilgisayarım biraz dolmuştu bende temizlemek için Denetim Masası'na girdim aşağı inince bunu gördüm bu sizde de var mı yoksa virüs mü? Not: Yayımcısı tuhaf olduğu için sordum. Genişletmek için tıkla... Evet. Kaspersky ile tarama yapın.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 12 Temmuz 2022 #3 Crack ile gelmiş olabilir.
Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2022 #4 "Корпорация Майкрософт" Rusça çevirisi "Microsoft Şirketi" imiş.
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 12 Temmuz 2022 #5 Muhtemelen Crack'li bir oyun yükledikten sonra oyun kurulumu sonrası packler halinde dağıtılan Visual yazılımı.
Muhtemelen Crack'li bir oyun yükledikten sonra oyun kurulumu sonrası packler halinde dağıtılan Visual yazılımı.
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #6 Crackli Full Pack oyunlar ile geliyor genellikle bu tarz şeyler. Bir zararı olacağını zannetmiyorum, ama siz yine de onu silip Microsoft'un kendi sitesinden tekrar kurun. Akabinde ise kullandığınız Anti-Virus yazılımı ile sisteme tam tarama yapın. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center www.microsoft.com
Crackli Full Pack oyunlar ile geliyor genellikle bu tarz şeyler. Bir zararı olacağını zannetmiyorum, ama siz yine de onu silip Microsoft'un kendi sitesinden tekrar kurun. Akabinde ise kullandığınız Anti-Virus yazılımı ile sisteme tam tarama yapın. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center www.microsoft.com
A ardbsh Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 12 Temmuz 2022 #7 Teccno dedi: Crack ile gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, ayrıca resimdeki dosyayı silip Visual C++'ı Microsoft'un kendi sitesinden indirmeni tavsiye ediyorum.
Teccno dedi: Crack ile gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, ayrıca resimdeki dosyayı silip Visual C++'ı Microsoft'un kendi sitesinden indirmeni tavsiye ediyorum.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 12 Temmuz 2022 #8 Xatab veya FitGirl kurmuşsunuz.
synt4x Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 1600 Ekran Kartı: Asus Dual Amd Radeon Rx6600 Ram: 2.16gb Anakart: Gigabyte B450M S2H PSU: Cooler Master 500W Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #9 Shahdee dedi: Xatab veya FitGirl kurmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Xatab'ın rePackini kurmuştum Bir arkadaşım güvenilir demişti. Greenville dedi: Evet. Kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Tam Taramamı yapayım yoksa hızlı taramamı ? Level Up dedi: "Корпорация Майкрософт" Rusça çevirisi "Microsoft Şirketi" imiş. Genişletmek için tıkla... Ama Diğer dosyaların yayımcısı "Microsoft Corparation"
Shahdee dedi: Xatab veya FitGirl kurmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Xatab'ın rePackini kurmuştum Bir arkadaşım güvenilir demişti. Greenville dedi: Evet. Kaspersky ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Tam Taramamı yapayım yoksa hızlı taramamı ? Level Up dedi: "Корпорация Майкрософт" Rusça çevirisi "Microsoft Şirketi" imiş. Genişletmek için tıkla... Ama Diğer dosyaların yayımcısı "Microsoft Corparation"
Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2022 #10 synt4x dedi: Ama Diğer dosyaların yayımcısı "Microsoft Corparation" Genişletmek için tıkla... Microsoft Coparation zaten Microsoft Şirketi demek.
synt4x dedi: Ama Diğer dosyaların yayımcısı "Microsoft Corparation" Genişletmek için tıkla... Microsoft Coparation zaten Microsoft Şirketi demek.