Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 12 Temmuz 2022 #11 synt4x dedi: Xatab'ın rePackini kurmuştum Bir arkadaşım güvenilir demişti. Tam Taramamı yapayım yoksa hızlı taramamı ? Ama Diğer dosyaların yayımcısı "Microsoft Corparation" Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz Xatab'dan. Muhtemelen o kurmuştur.
synt4x dedi: Xatab'ın rePackini kurmuştum Bir arkadaşım güvenilir demişti. Tam Taramamı yapayım yoksa hızlı taramamı ? Ama Diğer dosyaların yayımcısı "Microsoft Corparation" Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz Xatab'dan. Muhtemelen o kurmuştur.
synt4x Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 1600 Ekran Kartı: Asus Dual Amd Radeon Rx6600 Ram: 2.16gb Anakart: Gigabyte B450M S2H PSU: Cooler Master 500W Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #12 Kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı ayrıca programıda sildim yardımlarınız için teşekkürler.
Kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı ayrıca programıda sildim yardımlarınız için teşekkürler.