Selam,
Başlıkta derdimi tam olarak anlatamamış olabilirim çünkü derdimi nasıl anlatacağımı ben de bilmiyorum. O yüzden süreçten bahsedeyim derdimi o şekilde özetleyeyim.
İşim gereği birden fazla ekrana birden fazla yazı yapıştırmam gerekiyor. Mesela bir profil düşünelim profilde açıklama kısmı var. Ben o açıklama kısmını düzenlemek için bir dizi işlem yapıyorum ve yeni birkaç cümle ekliyorum. Yeni profil açıklaması eklerken eski profil açıklamasını göremiyorum. Hatta profile giremiyorum bile o yüzden açıklamayı düzenlemeden önce açıklamayı kopyalıyorum. Kopyalayınca problem kalmıyor.
Bu işlemi farklı sekmelerde birden fazla profil ile yapıyorum işimi hızlandırmak için. Böyle yapınca da tek bir kişiyi kopyalayabilmiş oluyorum.
Derdim ise şu:
Klavyeye kısayollar ekleyip örneğin CTRL+1 tuşuna 1. profilin açıklamasını CTRL+ 2'ye 2. profilin açıklamasını kopyalayıp açıklama düzenlemesinde tek tek yeniden yeni sekmede profil ziyareti yapmadan açıklamaları panoda tutabilir miyim? Bu konuda destekte bulunabilir misiniz?