S soulcomander12 Hectopat Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2015 #1 Dün başka bi hesapla oturum aç diye birşey geldi bende E-Posta ve sifremi girdim PC kapatıp açtıgımda programları açmıyordur. Lütfen yardım edinn. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2015
Dün başka bi hesapla oturum aç diye birşey geldi bende E-Posta ve sifremi girdim PC kapatıp açtıgımda programları açmıyordur. Lütfen yardım edinn.
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2015 #2 Kullanıcınız yönetici olmaktan çıkmış. Güvenli kipten girip yönetici haline getirin. Güvenli kipe girmeyi bilmiyorsanız ve ya takıldığınız bir nokta olursa geri dönüş yaparsınız. UAC "Yes" button is disabled, but I am logged on as an administrator Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kullanıcınız yönetici olmaktan çıkmış. Güvenli kipten girip yönetici haline getirin. Güvenli kipe girmeyi bilmiyorsanız ve ya takıldığınız bir nokta olursa geri dönüş yaparsınız. UAC "Yes" button is disabled, but I am logged on as an administrator Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et