6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 6 Aralık 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarım Windows 10 bilgisayarımda uçak modu yok internetin bağlantısını bilgisayardan kesebileceğim başka bir yol var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
Merhaba. Bilgisayarım Windows 10 bilgisayarımda uçak modu yok internetin bağlantısını bilgisayardan kesebileceğim başka bir yol var mı?
Çözüm Pencere bakıcısı 6 Aralık 2023 678898 dedi: Uçak modu yok. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin. Kablosuz ağ bağlantımızı kolayca kapatıp açalım Bir tıkla Wi-Fi (Wlan) veya Ethernet (Kablolu) bağlantınızı kapatmak veya Açmak istiyorsanız kısayol veya script yöntemlerini deneyin. www.sordum.net
678898 dedi: Uçak modu yok. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin. Kablosuz ağ bağlantımızı kolayca kapatıp açalım Bir tıkla Wi-Fi (Wlan) veya Ethernet (Kablolu) bağlantınızı kapatmak veya Açmak istiyorsanız kısayol veya script yöntemlerini deneyin. www.sordum.net
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 6 Aralık 2023 #2 Klavyede uçak modu ya da sinyal işaresi var mı genelde F12 tuşu ile Wi-Fi kapatıla biliyor ama her PC değil. Artı 0 Eksi
Klavyede uçak modu ya da sinyal işaresi var mı genelde F12 tuşu ile Wi-Fi kapatıla biliyor ama her PC değil.
KS KS 6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 6 Aralık 2023 #3 Pencere bakıcısı dedi: Klavyede uçak modu ya da sinyal işaresi var mı genelde F12 tuşu ile Wi-Fi kapatıla biliyor ama her PC değil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım masaüstü bilgisayarda yok direk Uçak modu şart değil benzer bir özellik arıyorum bilgisayarın internetini kapatıcak(kablolu internet var kablosuz yok) Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Klavyede uçak modu ya da sinyal işaresi var mı genelde F12 tuşu ile Wi-Fi kapatıla biliyor ama her PC değil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım masaüstü bilgisayarda yok direk Uçak modu şart değil benzer bir özellik arıyorum bilgisayarın internetini kapatıcak(kablolu internet var kablosuz yok)
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 6 Aralık 2023 #4 Resimlerdeki bölümlere bakın. Eğer yoksa bunu deneyin. Sordum.net Bilgisayar ve Android sorunlarınıza en net çözümler Bilgisayar ve Android konularında Siz sormadan biz söyledik www.sordum.net Artı 0 Eksi
Resimlerdeki bölümlere bakın. Eğer yoksa bunu deneyin. Sordum.net Bilgisayar ve Android sorunlarınıza en net çözümler Bilgisayar ve Android konularında Siz sormadan biz söyledik www.sordum.net
KS KS 6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 6 Aralık 2023 #5 Pencere bakıcısı dedi: Resimlerdeki bölümlere bakın.Eki Görüntüle 2043365Eki Görüntüle 2043366 Eğer yoksa bunu deneyin. Sordum.net Bilgisayar ve Android sorunlarınıza en net çözümler Bilgisayar ve Android konularında Siz sormadan biz söyledik www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Uçak modu yok Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Resimlerdeki bölümlere bakın.Eki Görüntüle 2043365Eki Görüntüle 2043366 Eğer yoksa bunu deneyin. Sordum.net Bilgisayar ve Android sorunlarınıza en net çözümler Bilgisayar ve Android konularında Siz sormadan biz söyledik www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Uçak modu yok
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 6 Aralık 2023 #6 678898 dedi: Uçak modu yok. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin. Kablosuz ağ bağlantımızı kolayca kapatıp açalım Bir tıkla Wi-Fi (Wlan) veya Ethernet (Kablolu) bağlantınızı kapatmak veya Açmak istiyorsanız kısayol veya script yöntemlerini deneyin. www.sordum.net Artı 0 Eksi Çözüm
678898 dedi: Uçak modu yok. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin. Kablosuz ağ bağlantımızı kolayca kapatıp açalım Bir tıkla Wi-Fi (Wlan) veya Ethernet (Kablolu) bağlantınızı kapatmak veya Açmak istiyorsanız kısayol veya script yöntemlerini deneyin. www.sordum.net
KS KS 6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 7 Aralık 2023 #7 Sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 7 Aralık 2023 #8 Bir şey değil. Son düzenleme: 7 Aralık 2023 Artı 0 Eksi