Windows 10 Uçak Modu Kapanmama Sorunu

Seems Legit

Megapat
Daha fazla  
Lenovo Ideapad 100, alalı bir sene oldu.
Servise yollamadan önce foruma sorayım dedim. Youtube'daki tüm çözümleri denememe rağmen sorunu halledemedim. Uçak modundan çıkmaması ile birlikte Fn tuşları da çalışmıyor (parlaklık, ses kısma gibi).
Sağ alttaki işlem penceresinden uçak moduna tıklıyorum fakat anında kendiliğinden geri açılıyor. Kapanması uzun sürüyordur diye sadece bir kere basıp beklemeyi de denedim fakat çözüm olmadı.
Ne bilgi vermem gerektiğini pek bilmiyorum, sorunum ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios ekranından fn tuşlarını açıp kapatıp denemenizi öneririm.
Bios'tan hotkeyi kapattım, uçak modu ve parlaklık ayarı hariç bütün tuşlar çalışıyor (ekran paylaşımı, sustur vb.). Sağ alttaki paneldende açamıyorum parlaklığı ve uçak modunu.

Yardımcı olacak yok mu? Sorunum hala devam ediyor.

3 gün oldu hala bir çözüm önerisi alamadım. @Recep Baltaş @Murat5038 @MF @Asım Demir

Sürücüleri başka bir bilgisayardan alıp laptop'a atarak güncelledim, fakat güncellemeri açamıyorum çünkü uçak modundan çıkamıyorum.
Güvenlik merkezi kendini kapatmış geri açamıyorum "Windows güvenlik merkezi hizmeti başlatılamıyor." hatası veriyor. Services.msc'den açmaya çalıştğımda ise hata 1068'i gösteriyor.
Eset ile tarama yaptım bir saat süren tarama sonrası 8 şüpheli dosya gösterdi hepsini sildim, reset attım.
Windows sitesinden bir kaç çözüme baktım fakat ne yapmaya çalışcam bilgisayar hata veriyor, sanırım virüsü yedik.
SFC/SCANNOW hatalı
Sistem Geri Yükleme hatalı
Windows Defender hatalı
Bilgisayarı Sıfırlama hatalı
Bunların tek bir soruna bağlı olduğunu sanmıyorum o yüzden usb ile dosyaları yedekleyip yarın servise göndericem. Yardımınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı