Windows 10 ucuz keyler anlaşılır mı?

Orasını bilmiyorum ama şahsi fikrim anlaşılmaz yönünde.

Hocam çok detayı girmedikleri sürece bulamazlar. Adamlar özel incelemeye alacak değildir herhalde ve kodun yanında "BU ÜRÜN MİCROSOFTTAN ALINMAMIŞTIR" diye bir şey yazmıyor.

Sıkıntı olmaz. Madem şirketiniz lisanslı Windows istiyor; kendisi de sağlayabilir. Neden sağlamıyor?
öyle olmalı normalde çok haklısınız. Bilgisayar almamı ve windows ile gelmesini istediler. Ama windows ile gelince daha düşük sistemler alabiliyorum. O yüzden lisansını kendim alıyım diye düşünmüştüm iyi ki sormuşum.

FreeDOS al ekstra 1000 lira vermene değmez. Bir sorun çıkarsa şirket olarak karşılayabilirsiniz de. Veya üniversite okuyan bir yakının varsa üniversiteler için Microsoft ücretsiz education sürümü dağıtımı veriyor. Araştırarak bulabilirsiniz. Bu da işinizi görebilir. Ve silinmez bir key anakarta yazılıyor. Kendi isteğinizle değiştirebilirsiniz tabii.

Çok teşekkür ederim öyle yapacağım.
Yardım eden herkese teşekkür ederim.
Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Rica ederim. İşiniz hayırlı olsun.

Şirketinizde domain ortamı var mı? Eğer domain ortamı varsa belli sürümleri almak zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…