Windows 10 Ucuza Nereden Alınabilir?

Merhaba forumda konu acılmış bana yardımcı olacak birisi varmı acaba win 10 satın almak istiyorum özellikle forza 3 için yalnız g2 a ve kinguin demiş bazı arkadaşlar alan oldumu bu sitelerden güvenemiyorum ya gelmezse düşüncesi var birde bu keyi ömür boyu kullanabilecez degilmi,biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Tercan şunu öğrenmek istiyom benim kasayı bilgisayarcıma verdim o kendi orjinal olmayan crackli win 10 kurdu diyelim ben forza horrizon 3 win storedan satın alırsam çalışırmı pc'de.

Durmaplay sitesinden de alabilirsiniz.

Tercan şunu öğrenmek istiyom benim kasayı bilgisayarcıma verdim o kendi orjinal olmayan crackli win 10 kurdu diyelim ben forza horrizon 3 win storedan satın alırsam çalışırmı pc'de.
Orijinal olmayan windows diye bir şey yok, bazı sitelerde sunulun sistemlere küçük çapta ekleme ve çıkartmalar yapılabiliyor bunun gibi farklılıklar olabilir. Windows'u Microsoft tan indir Formatını kendin at satın aldığın lisansını da gir. Formatı pc servislerinde yaptırmak eskidendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…