Windows10/11 korsan olmadan ücretsiz kalıcı olarak nasıl kurulabilir mi veya en ucuz nasıl kurabilirim internette 20TL'ye falan anahtar falan satıyorlar, onlar ne oluyor tam olarak?
Windows10/11 korsan olmadan ücretsiz kalıcı olarak nasıl kurulabilir mi veya en ucuz nasıl kurabilirim internette 20TL'ye falan anahtar falan satıyorlar, onlar ne oluyor tam olarak?
Onlar tek kullanımlık anakarta kalıcı işleniyor başka bir sistem aldiginda tekrar satın alman gerekiyor ücretsiz şekilde edinemezsin PttAVM'den alabilirsin.
İnternette ucuza satılan anahtarları da kullanabilirsiniz, ya da internette ücretsiz kurulum videoları da izleyebilirsiniz. Tamamen size bağlı bir durum. İkisi de geçerli bir çözüm yani.
İnternette satılan 10-20 liralık anahtarlar gerçektir. Fakat güvenilir satıcılardan almak lazım. Ankartına bağlı oluyor kodu bir kere aktifleştirdiğin zaman. 11'e ücretsiz geçiş sağlayabilirsin Windows 10 anahtarı alıp.
Ücretsiz kullanırsın ama bayağı kısıtlanırsın, ben şahsen korsan kullanıyorum, ama işin profesyoneli değilseniz önermem. Onun dışında, diğer hocalarımın dediği gibi ucuza bulabilirsiniz.
Oem kod ile mümkün dostum. Ben buradan aldım hala kullanıyorum.
Bu kodların olayı şu. Diyelim format atmak zorunda kaldın, tekrar oem kod almak zorundasın.