Windows 10 Ücretsiz Olarak Kullanılabilir mi?

İnternet üzerinden bulduğunuz keyler ve key programları sadece ve sadece belirli bir süre (Programına göre : 2-3 ay v.s v.s) sağ alttaki "Windowsu etkinleştir." yazısını kaldırır ve wallpaper koyup belirli kişiselleştirme ayarlarını bizlere sunar . E tabi bizlerde 800 900 lira bi işletim sistemine vermeyeceğimiz için bunu üçüncü parti yazılımlarla "Windowsu etkinleştir." yazısı geldiği an tekrardan kullanıyoruz. Binevi ücretsiz kullanıyoruz yani Bora.
Bunu siz yapıyorsunuz. 3. parti yazılımlar sizin bilgisayarınıza zarar veriyor ama haberiniz yok. Bu satılan keylerde sınırsız bu arada.

Bak daha savunuyor bana. Yahu arkadaş konuda anlatmışım zaten nasıl yapıldığını. Videoya çekip göstersem illegal içerikten yasak yerim. Komplo teorisi diyor ya. 300-700 arası değişen orijinal lisansı adam sana nasıl 10 liraya versin akıl mantık işi mi? Gel soralım Microsoft'a bu durumu. Bu program kalıcı olarak Microsoft'un sisteminden orijinal lisanslıyor. Dijital lisans ve HWID açığı. Bir dahaki formatta key girmene gerek bile kalmıyor.
Böyle adamları nasıl yönetici yapıyorsunuz aklım almıyor.
O bahsettiğiniz programlar süresiz key sunmuyorlar emin olun keyler orijinal. 2 senedir zerre problemsiz bir şekilde 2 bilgisayarda (Aynı anda değil) kullandım bir key'i :)

OEM key yasaldır. OEM keyler şirketlere toplu satılır ve artan keyler piyasaya, kullanıcılar için sürülür. Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri, bir açık ile 1000 TL'lik şeyin insanlara 10 TL ile dağıtılmasına izin verir mi?

Zaten etkinleştirilmediğinde bile bütün güncellemeleri sunuyorlar. O etkinleştirdiğin anahtar sadece birkaç kişiselleştirme ayarını açıyor ve sağ altta etkinleştir yazısını götürüyor. Olmasa da zararı yok yani.

Bak daha savunuyor bana. Yahu arkadaş konuda anlatmışım zaten nasıl yapıldığını. Videoya çekip göstersem illegal içerikten yasak yerim. Komplo teorisi diyor ya. 300-700 arası değişen orijinal lisansı adam sana nasıl 10 liraya versin akıl mantık işi mi? Gel soralım Microsoft'a bu durumu. Bu program kalıcı olarak Microsoft'un sisteminden orijinal lisanslıyor. Dijital lisans ve HWID açığı. Bir dahaki formatta key girmene gerek bile kalmıyor.
Tamamda boş yapma artık.
Uygunsuz üsluptan ban yiyeceğim ama içimde kalmasın. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı