bluelife Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 31 18 Ekim 2020 #1 BIOS'tan gerekli ayarları yaptığım halde kurulum ekranı gelmiyor. HP yazısı çıkıyor ondan sonra siyah ekran geliyor Windows kurulum ekranı gelmiyor.
BIOS'tan gerekli ayarları yaptığım halde kurulum ekranı gelmiyor. HP yazısı çıkıyor ondan sonra siyah ekran geliyor Windows kurulum ekranı gelmiyor.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 Boot etmeye başladıktan sonra bir yazı çıkıyor mu?
bluelife Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 31 18 Ekim 2020 #3 Format atmak için numara kodla diyor, giriyorum HP logosu çıkıyor ondan sonra siyah ekran.
portakal hanim Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 118 Yer Harikalar Diyarı 18 Ekim 2020 #4 Bazı sistemler UEFI yerine BIOS destekliyor, ondan olabilir mi acaba?
MASSTİFF Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 66 18 Ekim 2020 #5 bluelife dedi: BIOS'tan gerekli ayarları yaptığım halde kurulum ekranı gelmiyor. HP yazısı çıkıyor ondan sonra siyah ekran geliyor Windows kurulum ekranı gelmiyor. Eki Görüntüle 706021 Genişletmek için tıkla... Abi benim PC'de aynı model bu versiyonda sorun var genel olarak legacy Boot yaptırmanı tavsiye ederim.
bluelife dedi: BIOS'tan gerekli ayarları yaptığım halde kurulum ekranı gelmiyor. HP yazısı çıkıyor ondan sonra siyah ekran geliyor Windows kurulum ekranı gelmiyor. Eki Görüntüle 706021 Genişletmek için tıkla... Abi benim PC'de aynı model bu versiyonda sorun var genel olarak legacy Boot yaptırmanı tavsiye ederim.