Far2Cry Hectopat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Windows 10 un deneme sürümünü denemek istiyorum Bu windows a nasıl UEFI kuracağız Windows 8 gibi mi değil ise bilen arkadşlardan yardımınızı bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2015
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 un deneme sürümünü denemek istiyorum Bu windows a nasıl UEFI kuracağız Windows 8 gibi mi değil ise bilen arkadşlardan yardımınızı bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2015 #2 Rufus programı ile USB'ye yazdırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra Windows 8 kurar gibi kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rufus programı ile USB'ye yazdırın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra Windows 8 kurar gibi kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et