Windows 10 UEFI sadece Rufus ile mi kurulur?

HM35

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar UEFİ BİOS açıldı. Her şey stabil mi sizce? 5 DK çalıştırdım. Windows 10 yükleyeceğim. Recep Baltaş'ın videolarını seyrettim. Ama aklımda kalan soru işareti şu benim UEFİ BİOS kurulumu yapıyorlar videoda. Benim anakart modelim H110M PRO VD bilgisayarcı bir arkadaşa sordum flasha'at direkt yükle dedi. Rufus kullanmam illa gerekir mi ? Bende değişik flash diske atacak programlarda var. Yardımcı olursanız bir de arkadaş onda ayara gerek yok sadece flash'a at ve BIOS düğmesine basma kendiliğinden açılacaktır Windows diyor. Doğru mu? 64'lük sürümü Windows sitesinden indirdim ama 3.06 GB ama Recep kardeşimizin önerdiği şu sitede;
MEGA
3.72 GB acaba onu mu indirsem? 3 gündür kasa öyle bekliyor. Bir şey yapamadım. Cevap verirseniz hemen Windows yükleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
tebesir065'in dediği gibi Rufus kullan büyük kolaylık olur, yoksa disk bölümleme ekranında iken cmd penceresini açıp bir takım kodlar girmen gerekecek.

Rufus kullanman avantajli olacak
Hocam bilgisayar açıldı. Herşey yolunda mı sizce ? BİOS ekranı geldi 5 dk çalıştırdım.
tebesir065'in dediği gibi Rufus kullan büyük kolaylık olur, yoksa disk bölümleme ekranında iken cmd penceresini açıp bir takım kodlar girmen gerekecek.
Hocam ben bir arkadaşın bilgisayarında yapmıştım. Bilmeden UEFİ modu olmadan format attım. Windows 7 atar gibi 10 attım. Sizce yolunda mı bilgisayar açıldı 5 dk BİOS açık kaldı. Bir problem yok gibi gözüküyor.

@Recep Baltaş
Sizce bilgisiyar açıldıysa ve sorun yoksa gönül rahatlığıyla bilgisayara Windows 10 yüklüyebilir miyim?
5 dakika açık kaldı BİOS ekranı bir sıkıntı yok gibi.

Hocam bilgisayar açıldı. Herşey yolunda mı sizce ? BİOS ekranı geldi 5 dk çalıştırdım.

Hocam ben bir arkadaşın bilgisayarında yapmıştım. Bilmeden UEFİ modu olmadan format attım. Windows 7 atar gibi 10 attım. Sizce yolunda mı bilgisayar açıldı 5 dk BİOS açık kaldı. Bir problem yok gibi gözüküyor.

@Recep Baltaş
Sizce bilgisiyar açıldıysa ve sorun yoksa gönül rahatlığıyla bilgisayara Windows 10 yüklüyebilir miyim?
5 dakika açık kaldı BİOS ekranı bir sıkıntı yok gibi.
Pek anlamadım; İşletim sistemini Rufusla mı yazdırdın hangi seçenekte yazdırdın, arkadaşının bilgisayarının ana kartı UEFI kurulumu destekliyormu?

Pek anlamadım; İşletim sistemini Rufusla mı yazdırdın hangi seçenekte yazdırdın, arkadaşının bilgisayarının ana kartı UEFI kurulumu destekliyormu?
Aynen destekliyordu ama ben direk USB Windows yazma programını düz kullanıp yapmıştım. Bunda ise Recep Baltaş'ın yaptığı gibi yaptım. Sorun yok sadece sürücüleri yenilemen için internet aygıtı takılı olursa Windows kendi kuruyor ama güncel olanı değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı