MrPro Picopat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #1 RAM 6 GB SSD veya HDD modeli 512 GB HDD Ekran kartı AMD Radeon HD 7400M Series İşlemci Intel Core i5-2430M CPU @ 2.40GHz Bilgisayarımda Legacy'den UEFI'ye geçecektim, nasıl yapılıyor bilen biri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #2 O BIOS ile ilgili sanırım. Anakart modeli lazım.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 27 Şubat 2024 #3 Anakartınızın desteklemesi lazımdır. Anakart modelini yazar mısınız? Ayrıca UEFI ise Legacy kurulamaz diye biliyorum.
Anakartınızın desteklemesi lazımdır. Anakart modelini yazar mısınız? Ayrıca UEFI ise Legacy kurulamaz diye biliyorum.
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 27 Şubat 2024 #4 Kükreyen Deli Adam dedi: Anakartınızın desteklemesi lazımdır. Anakart modelini yazar mısınız? Ayrıca UEFI ise Legacy kurulamaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten UEFI'ye sahip. 2.nesillerde zorunlu yaptı Intel. Ama çoğu üretici devre dışı bıraktı ya da sorunlu yaptı zamanında. MrPro dedi: Bilgisayarımda Legacy'den UEFI'ye geçecektim, nasıl yapılıyor bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... HP Pavilion kullanıyorsunuz galiba. Öyleyse BIOS unlock edilmek zorunda. HP, Elitebook gibi birkaç seri dışında o zamanlar UEFI Boot'u devre dışı ve gizli ayar şeklinde veriyordu.
Kükreyen Deli Adam dedi: Anakartınızın desteklemesi lazımdır. Anakart modelini yazar mısınız? Ayrıca UEFI ise Legacy kurulamaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten UEFI'ye sahip. 2.nesillerde zorunlu yaptı Intel. Ama çoğu üretici devre dışı bıraktı ya da sorunlu yaptı zamanında. MrPro dedi: Bilgisayarımda Legacy'den UEFI'ye geçecektim, nasıl yapılıyor bilen biri var mı? Genişletmek için tıkla... HP Pavilion kullanıyorsunuz galiba. Öyleyse BIOS unlock edilmek zorunda. HP, Elitebook gibi birkaç seri dışında o zamanlar UEFI Boot'u devre dışı ve gizli ayar şeklinde veriyordu.
Berk4yv Centipat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #5 biosdan yapılıyor youtubede kısa videoları var
MrPro Picopat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #6 BIOS Unlock Nasıl yapılır?
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 27 Şubat 2024 #7 MrPro dedi: BIOS Unlock Nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Spesifik olmayan bir konu. Cihazın için modlu BIOS bulmayı dene (HP, Sony, Toshiba, Acer ise kapalıdır yüzde 99).
MrPro dedi: BIOS Unlock Nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Spesifik olmayan bir konu. Cihazın için modlu BIOS bulmayı dene (HP, Sony, Toshiba, Acer ise kapalıdır yüzde 99).
MrPro Picopat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #8 Rufus ile yazdırmıştım. BIOS'da UEFI aradım bulamadım. Başlattığımda hata ekranı verdi. Senin dediğin modlu BIOS bulamadım.
Rufus ile yazdırmıştım. BIOS'da UEFI aradım bulamadım. Başlattığımda hata ekranı verdi. Senin dediğin modlu BIOS bulamadım.