2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 21 Ekim 2020 #11 Mustafafnt dedi: Güncellemeler ve kişiselleştirme ayarları kapalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Güvenlik güncelleştirmeleri geliyor. Yanlış bilgilendirmeyiniz. mertaltug dedi: Merhaba, Windows 7'den Windows 10'a yeni geçtim ama ürün anahtarını etkinlestirmedim bir şey olur mu? Veya Windows'suz kalır mıyım veya başıma bir şey gelir mi? Windows'u kullanamama veya veya Windows'u kaybeder miyim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun olmadan kullanabilirsiniz. Sadece kişiselleştirme ayarlarını değiştiremezsiniz ve sağ alt tarafta sınır bozucu " Windows'u Etkinleştirin " yazısı çıkar.
Mustafafnt dedi: Güncellemeler ve kişiselleştirme ayarları kapalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Güvenlik güncelleştirmeleri geliyor. Yanlış bilgilendirmeyiniz. mertaltug dedi: Merhaba, Windows 7'den Windows 10'a yeni geçtim ama ürün anahtarını etkinlestirmedim bir şey olur mu? Veya Windows'suz kalır mıyım veya başıma bir şey gelir mi? Windows'u kullanamama veya veya Windows'u kaybeder miyim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun olmadan kullanabilirsiniz. Sadece kişiselleştirme ayarlarını değiştiremezsiniz ve sağ alt tarafta sınır bozucu " Windows'u Etkinleştirin " yazısı çıkar.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #12 Hocam bazı kişiselleştirmeleri yapamazsınız ve de en kötü durum olan sağ alt taraftaki Windows'u etkinleştirin yazısı kalır. Size tavsiyem internetten bir OEM key alın.
Hocam bazı kişiselleştirmeleri yapamazsınız ve de en kötü durum olan sağ alt taraftaki Windows'u etkinleştirin yazısı kalır. Size tavsiyem internetten bir OEM key alın.