tarikss Picopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Ben bilgisayarıma ileride format atarsam tekrar ürün anahtarı mı almam gerekir? Yoksa otomatik olarak Windows etkinleştiriliyor mu? Veya ürün anahtarımı nasıl öğrenebilirim?
Ben bilgisayarıma ileride format atarsam tekrar ürün anahtarı mı almam gerekir? Yoksa otomatik olarak Windows etkinleştiriliyor mu? Veya ürün anahtarımı nasıl öğrenebilirim?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.083 Makaleler 1 Çözümler 570 31 Ocak 2021 #3 OEM Key veya Retail Key'i sisteminize girdiyseniz format sırasında sıkıntı çıkarmaz. Kmsauto gibi programlarla yaptıysanız silinir. Öğrenmek için, bilgisayar hakkında kısmında bulabilirsiniz.
OEM Key veya Retail Key'i sisteminize girdiyseniz format sırasında sıkıntı çıkarmaz. Kmsauto gibi programlarla yaptıysanız silinir. Öğrenmek için, bilgisayar hakkında kısmında bulabilirsiniz.
qusH Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 220 Çözümler 5 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Bilgisayarınız laptop ise ve bilgisayarı aldığınızda Windows etkinleştirilmiş halde geldiyse, format attığınızda etkinleştirilmiş olarak yüklenir.
Bilgisayarınız laptop ise ve bilgisayarı aldığınızda Windows etkinleştirilmiş halde geldiyse, format attığınızda etkinleştirilmiş olarak yüklenir.
tarikss Picopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #5 qusH dedi: Bilgisayarınız laptop ise ve bilgisayarı aldığınızda Windows etkinleştirilmiş halde geldiyse, format attığınızda etkinleştirilmiş olarak yüklenir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Ürün anahtarı etkin olarak almıştım.
qusH dedi: Bilgisayarınız laptop ise ve bilgisayarı aldığınızda Windows etkinleştirilmiş halde geldiyse, format attığınızda etkinleştirilmiş olarak yüklenir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Ürün anahtarı etkin olarak almıştım.