Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Windows 10 professional hem bilgisayarlar , hem tabletler ve telefonlar düşünülerek tasarlanmış bir işletim sistemidir. Windows 10 professional , önceki windows sürümlerine göre en gelişmiş olanıdır.
Windows 10 professional hem bilgisayarlar , hem tabletler ve telefonlar düşünülerek tasarlanmış bir işletim sistemidir. Windows 10 professional , önceki windows sürümlerine göre en gelişmiş olanıdır.
Hocam bu da Home sürümü Pro sürüme çevirmek için gerekli key. Ben zaten Home'da kalmak istiyorum 22 Liralık olana bakayım olmazsa 60 TL vereceğim artık.
Gittigidiyor üstünden aldım fakat satıcı Home sürümü Pro sürümüne çevirmek için gerekli kodu attı. Sağolsun ilgilendi ve iade işlemini yaptık. Daha sonra sağlamlisans sitesinden Home sürümünü aldım ve sorunsuz etkinleştirdim.