TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 28 Nisan 2021 #1 Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. Şu anki Windows 10 Pro ürün anahtarı var, format attıkdan sonra onu yazsam olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. Şu anki Windows 10 Pro ürün anahtarı var, format attıkdan sonra onu yazsam olur mu?
tekno_lokum Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 TheNoblesT.R dedi: Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. Şu anki Windows 10 Pro ürün anahtarı var, format attıkdan sonra onu yazsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur ama Tek bir bilgisayar için kullanabilirsin.
TheNoblesT.R dedi: Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. Şu anki Windows 10 Pro ürün anahtarı var, format attıkdan sonra onu yazsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur ama Tek bir bilgisayar için kullanabilirsin.
Umut Sevinçtekin Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 60 28 Nisan 2021 #3 Haline bağlı. Tek kullanımlıklardansa 1 kez kullanabilirsin.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Nisan 2021 #4 TheNoblesT.R dedi: Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. Şu anki Windows 10 Pro ürün anahtarı var, format attıkdan sonra onu yazsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam OEM aldıysanız sadece 1 kez ama eğer bilgisayar ile gelen veya Microsoft'un sitesinden alırsanız sonsuz.
TheNoblesT.R dedi: Ben bilgisayarıma format atmak istiyorum. Şu anki Windows 10 Pro ürün anahtarı var, format attıkdan sonra onu yazsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam OEM aldıysanız sadece 1 kez ama eğer bilgisayar ile gelen veya Microsoft'un sitesinden alırsanız sonsuz.
nonatetra Hectopat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #5 Anakartı değiştirene kadar kullanabilirsin
AsmrciPiyanist Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #6 Cmd'yi açıp slmgr -dli bunu yazdıktan sonra hangi tür anahtar kullandığına bak anahtar türünüze göre değişir.
Cmd'yi açıp slmgr -dli bunu yazdıktan sonra hangi tür anahtar kullandığına bak anahtar türünüze göre değişir.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 28 Nisan 2021 #7 Key OEM ise kullanamayabilirsiniz. Ama Microsoft'un kendi sitesinden aldıysanız kullanabilirsiniz.
TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 2 28 Nisan 2021 #8 AsmrciPiyanist dedi: CMD'yi açıp slmgr -dli bunu yazdıktan sonra hangi tür anahtar kullandığına bak anahtar türünüze göre değişir. Genişletmek için tıkla... Açıklama kısmında oem_dm yazıyor. Er73748 dedi: Key OEM ise kullanamayabilirsiniz. Ama Microsoft'un kendi sitesinden aldıysanız kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani bu gilgisiyarda format attıkdan sonra kullanabilir miyim?
AsmrciPiyanist dedi: CMD'yi açıp slmgr -dli bunu yazdıktan sonra hangi tür anahtar kullandığına bak anahtar türünüze göre değişir. Genişletmek için tıkla... Açıklama kısmında oem_dm yazıyor. Er73748 dedi: Key OEM ise kullanamayabilirsiniz. Ama Microsoft'un kendi sitesinden aldıysanız kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani bu gilgisiyarda format attıkdan sonra kullanabilir miyim?