Yeni sistem topladım. RTX3060 ve Ryzen 5 5600X'li hazır sistem, ürün geldi kullanıyorum fakat Windows etkin değil. Key almamıştım fiyatı çok pahalı olduğu için, daha uyguna güvenilir bir site var mı bildiğiniz?
Yeni sistem topladım. RTX3060 ve Ryzen 5 5600X'li hazır sistem, ürün geldi kullanıyorum fakat Windows etkin değil. Key almamıştım fiyatı çok pahalı olduğu için, daha uyguna güvenilir bir site var mı bildiğiniz?
Piyasada satılan keyler den internette biraz aramasını bilirseniz yüzlercesi var. Hala para verip alıyorlar ilginç.Tamamen kendi görüşüm Microsoft Store üzerinden orijinal key alınmalıdır.
Hepsiburada Trendyol gibi sitelerden alınır ama lisansın türüne dikkat edin OEM Retail gibi şeyler var. OEM öneririm. Technopat'ta bir konu vardı bunun hakkında ona bakın daha fazla bilgi sahibi olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.