Windows 10 ürün anahtarı nereden alınır?

Görkem147

Centipat
Daha fazla  
Yeni sistem topladım. RTX3060 ve Ryzen 5 5600X'li hazır sistem, ürün geldi kullanıyorum fakat Windows etkin değil. Key almamıştım fiyatı çok pahalı olduğu için, daha uyguna güvenilir bir site var mı bildiğiniz?

Hepsiburada Trendyol gibi sitelerden alınır ama lisansın türüne dikkat edin OEM Retail gibi şeyler var. OEM öneririm. Technopat'ta bir konu vardı bunun hakkında ona bakın daha fazla bilgi sahibi olursunuz.

Yeni sistem topladım. RTX3060 ve Ryzen 5 5600X'li hazır sistem, ürün geldi kullanıyorum fakat Windows etkin değil. Key almamıştım fiyatı çok pahalı olduğu için, daha uyguna güvenilir bir site var mı bildiğiniz?

Tamamen kendi görüşüm Microsoft Store üzerinden orijinal key alınmalıdır.

Jetlisans'ta Windows 10 Pro 30TL aldım sıkıntısız kullanıyorum.

Lisanslı kullanmanız şart değil, etkin olmadığı sürece gene Windows'u kullanabilirsiniz. Sadece özelleştirme ayarlarını kullanamayabilirsiniz tema, renk değiştirme gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı