thetiltbaby Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 20 8 Ocak 2023 #11 Retail ve çevrimiçi etkinleşen lisans almanı öneririm. Ben esdlisans.com üzerinden alıyorum sürekli. Retail Online aktivasyon seçeneğini öneririm. Refli Link Refsiz Link
Retail ve çevrimiçi etkinleşen lisans almanı öneririm. Ben esdlisans.com üzerinden alıyorum sürekli. Retail Online aktivasyon seçeneğini öneririm. Refli Link Refsiz Link
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.798 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #12 Prime777 dedi: Lisanslı kullanmanız şart değil, etkin olmadığı sürece gene Windows'u kullanabilirsiniz. Sadece özelleştirme ayarlarını kullanamayabilirsiniz tema, renk değiştirme gibi. Genişletmek için tıkla... Ve bir de "Windows'u etkinleştir" yazısı... thetiltbaby dedi: Retail ve çevrimiçi etkinleşen lisans almanı öneririm. Ben esdlisans.com üzerinden alıyorum sürekli. Retail Online aktivasyon seçeneğini öneririm. Refli Link Refsiz Link Genişletmek için tıkla... Jetlisans'tan aldım 30 TL'ye bir kere kullandım direkt Microsoft hesabına işlemiş hesabı girdiğim anda etkinleşiyor. Aldım MAK key çıkmıştı desteğe yazdım ek ücret ödemeden Retail yaptılar.
Prime777 dedi: Lisanslı kullanmanız şart değil, etkin olmadığı sürece gene Windows'u kullanabilirsiniz. Sadece özelleştirme ayarlarını kullanamayabilirsiniz tema, renk değiştirme gibi. Genişletmek için tıkla... Ve bir de "Windows'u etkinleştir" yazısı... thetiltbaby dedi: Retail ve çevrimiçi etkinleşen lisans almanı öneririm. Ben esdlisans.com üzerinden alıyorum sürekli. Retail Online aktivasyon seçeneğini öneririm. Refli Link Refsiz Link Genişletmek için tıkla... Jetlisans'tan aldım 30 TL'ye bir kere kullandım direkt Microsoft hesabına işlemiş hesabı girdiğim anda etkinleşiyor. Aldım MAK key çıkmıştı desteğe yazdım ek ücret ödemeden Retail yaptılar.