Hepsi ayni kodlar degil. MAK, Retail, OEM, volume, evaluation beta, dijital gibi bir suru envai cesit kod var. Ne kodu aldigini bilmeden bilgisayarin icine aktive edersen KMS gibi arkada mining bile yaptirirsin. Guvenli olmayan anahtarlarin icerisinde bilgisayarini yonetebilecek izinler dahi verilebiliyor.
Elbette mantıklı. Sistem zaten esasinda windows 10 ile ayni alt yapiyi kullaniyor. Sadece daha sıkı guvenlik onlemleri var ve UI olarak daha gelismis bir sekilde sunuluyor.
Elbette mantıklı. Sistem zaten esasinda Windows 10 ile ayni alt yapiyi kullaniyor. Sadece daha sıkı guvenlik onlemleri var ve UI olarak daha gelismis bir sekilde sunuluyor.
Sifirlanmaz gecilebilir. Ancak yerinizde olsam temiz kurulum ile gecerdim. Sistem dosyalarinin bozulmasi gibi sorunlarla karsilasmamak icin benim icim daha rahat oluyor bu tip durumlarda.
Sifirlanmaz gecilebilir. Ancak yerinizde olsam temiz kurulum ile gecerdim. Sistem dosyalarinin bozulmasi gibi sorunlarla karsilasmamak icin benim icim daha rahat oluyor bu tip durumlarda.
Evet, mevcut sürümün Windows 10 Home olduğu için yükseltme sonrası Windows 11 Home olarak kalacak. Yani Windows sürümün aynı kalır, sadece işletim sistemi versiyonu 11’e geçer.
Evet, mevcut sürümün Windows 10 Home olduğu için yükseltme sonrası Windows 11 Home olarak kalacak. Yani Windows sürümün aynı kalır, sadece işletim sistemi versiyonu 11'e geçer.